PAŠĆETE U NESVEST KAD ČUJETE KOLIKO JE VISOK MIODRAG RADONJIĆ: Preko TV-a ne izgleda NI BLIZU TOME, zanemećete
Miodrag Radonjić, Foto: Zorana Jevtić

paŽnja

PAŠĆETE U NESVEST KAD ČUJETE KOLIKO JE VISOK MIODRAG RADONJIĆ: Preko TV-a ne izgleda NI BLIZU TOME, zanemećete

Iako ne voli previše da se eksponira i svoj privatan život krije od javnosti, Radonjić je ispričao zanimljiv detalj o svojoj porodici.

Objavljeno:

Glumac Miodrag Radonjić veliku popularnost stekao je ulogom simpatičnog Baće u seriji "Južni vetar", a ljubav prema kamerama nasledio je od svoje majke.

Iako ne voli previše da se eksponira i svoj privatan život krije od javnosti, Radonjić je ispričao zanimljiv detalj o svojoj porodici. Njegova majka je bila velika zvezda, a jedan čovek povezuje je sa Lepom Brenom.

- Dok se brat i ja nismo rodili, mama je bila veoma uspešna u muzičkom poslu, bila je prvakinja harmonike stare Jugoslavije. Mnogo je radila po svadbama, čak je išla na turneje po Evropi i Americi - rekao je Radonjić za Informer i dodao:

- Tih osamdesetih godina njen menadžer je bio čuveni Raka Đokić, koji je tada zastupao i Lepu Brenu. Imao je samo dve klijentkinje, Brenu i moju mamu. Onog momenta kada se mama odlučila da osnuje porodicu, karijeru je ostavila po strani i posvetila se nama.

Miodrag Radonjić
foto: Kurir televizija

- Otac Nenad je završio građevinski fakultet i radio je na raznim mestima. Kada sam bio mali, bio je zaposlen pri vojsci, jedno vreme i u Novom Sadu, pa je iz Beograda putovao svakog dana kolima - rekao je Miodrag.

Kako je njegova majka u tom periodu svirala harmoniku i klavir, Miodragu je detinjstvo ostalo u lepom sećanju i u njihovoj kući često čula muzika.

- Mama je često svirala harmoniku ili klavir, a brat i ja bismo pevali, naročito na slavama. Izvodili smo narodne pesme od "Stani, stani, Ibar vodo", pa sve do "Hej, momci mladi" grupe "Legende", uz koju smo i đuskali - zaključio je glumac.

O visini Miodraga Radonjića se polemiše, pošto je teže naći podatak na Internetu.

Međutim, mi vam donosimo odgovor.

Radonjić je visok čak 194 cm.

Sigurni smo da niste to očekivalil

07:16

BIKOVIĆ JE POD OGROMNIM STRESOM! Eksperti o SKANDALOZNIM optužbama Ukrajine da glumac podržava genocid: SADA IMA SAMO 2 OPCIJE

(Espreso/Telegraf/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.