SPAVALA PREKO 100 MUŠKARACA, A NAJVRELIJE BILO SA OVIM PENZIONEROM: Plavuša otkrila ŠTA SE DEŠAVALO U SPAVAĆOJ SOBI
Pamela Anderson, Foto: Printscreen/Youtube/Baywatch

OBRATITE PAŽNJU

SPAVALA PREKO 100 MUŠKARACA, A NAJVRELIJE BILO SA OVIM PENZIONEROM: Plavuša otkrila ŠTA SE DEŠAVALO U SPAVAĆOJ SOBI

Penzioner joj ostao zauvek u sećanju

Objavljeno: 09:04h

Glumica Pamela Anderson, koja se proslavila ulogom u seriji "Čuvari plaže" otkrila je da je najvreliju noć u životu provela sa muškarcem od 80 godina.

Pamela, za kojom su uzdisali milioni muškaraca, imala je 20 godina kad je srela tog fatalnog penzionera. Bilo je to u Buenos Airesu, u Argentini, a glumica kaže da ju je ovaj doživljaj zauvek promenio.

U knjizi "S ljubavlju, Pamela: Memoari proze, poezije i istine", Andersonova opisuje svoje ljubavne doživljaje kojih je imala dosta u životu. Prvi put se udala za rokera Tomija Lija, s kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine.

Muzičar Kid Rok joj je bio muž od 2006. do 2007. godine, dok je Riku Salomonu rekla "da" dva puta. Bili su venčani od 2007. do 2008. godine, pa onda od 2014. do 2015. godine.

Sa svojim telohraniteljem Denom Hejherstom bila je u braku samo 13 meseci, 2020. godine, dok je sa Džonom Pitersom ostala 12 dana, a kasnije tvrdila da brak i nije bio zakonito zaključen.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Penzioner joj ostao zauvek u sećanju

Međutim, pored svih velikih ljubavi, zauvek joj je u sećanju ostao baš taj vremešni Argentinac koji je imao čak 80 godina.

- Vodio me je, korak po korak i na kraju smo otplesali u noć - piše Pamela.

"Imao je samopouzdanje koje ne mogu da zaboravim. Od njegovih nežnih dodira sam ostala bez daha. Nikada ranije nisam osetila nešto slično.

- Muškarci su moja slaba tačka i probala sam svakakve. Ali ovo je bilo najsenzualniji doživljaj u mom životu - priznaje Pamela.

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

(Espreso/informer/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.