EVO ŠTA SVAKA ŽENA RADI U TOALETU POSLE INTIMNIH ODNOSA: Jedna stvar je toliko GADNA da vam je nikada neće priznati
Ilustracija, Foto: Bernd Leitner / imago stock&people / Profimedia

SAZNAJTE

EVO ŠTA SVAKA ŽENA RADI U TOALETU POSLE INTIMNIH ODNOSA: Jedna stvar je toliko GADNA da vam je nikada neće priznati

Nakon intimnog čina svako ima svoje neke navike koje verovatno praktikuje duži vremenski period

Objavljeno:

Ipak, pogotovo žene trebalo bi da budu obazrive i da određene stvari izbace ili smanje zarad dobrog reproduktivnog zdravlja. Određene navike nisu dobre po ženski rod, a u nastavku saznajte o kojima je reč.

Vlažne maramice

Nakon završetka seksa, mnogi ljudi posežu za vlažnim maramicama kako bi se osvežili. Međutim, malo ko razmišlja o sastojcima ovih proizvoda. Mnoge vlažne maramice sadrže hemikalije poput alkohola, glicerina i ulja, koje mogu izazvati iritacije kože, crvenilo, otok i svrab. Stoga, ukoliko ste osetljivi na ove sastojke, preporučuje se da izbegavate korišćenje vlažnih maramica nakon intimnog odnosa.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Nežno čišćenje ženskog polnog organa Stručnjaci upozoravaju da pranje vagine sapunom može dovesti do alergijske reakcije i iritacije. Vagina je organ koji se sam čisti, te bi trebalo da se tretira veoma nežno. Preporučuje se ispiranje vodom kao dovoljna higijenska mera, ali to je isključivo važa odluka.

Stručnjaci upozoravaju da pranje vagine sapunom može dovesti do alergijske reakcije i iritacije

Pravovremeno pražnjenje bešike Nakon intimnog odnosa, preporučuje se pražnjenje bešike u roku od sat vremena kako bi se izbegla mogućnost guranja bakterija u mokraćni kanal, što može dovesti do infekcije.

Seks
foto: Axel Bückert / Panthermedia / Profimedia

Odabir pravog donjeg veša Pamučni veš se preporučuje kao najbolji izbor, dok nošenje sintetičkog veša može dovesti do zadržavanja vlage i povećanog rizika od gljivičnih infekcija. Izbegavanje tople kupke Izlaganje kože vodi može smanjiti delotvornost antimikrobne barijere, povećavajući time rizik od infekcija. Stoga se preporučuje izbegavanje skakanja u toplu kadu radi očuvanja zdravlja kože.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/republika/N.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.