DEČKO DANIMA JEDE ŽIVO MESO I NE NAMERAVA DA STANE: Čeka da mu se ZDRAVLJE skroz UPROPASTI i razvije BOLEST (VIDEO)
Jede živu piletinu, Foto: Printscreen/Instagram/rawmeatexperiment

ma, da li je ovo realno?!

DEČKO DANIMA JEDE ŽIVO MESO I NE NAMERAVA DA STANE: Čeka da mu se ZDRAVLJE skroz UPROPASTI i razvije BOLEST (VIDEO)

Piletina se smatra jednom od najsvestranijih vrsta mesa

Objavljeno:

Apsolutno je tačno da je često koristimo u mnogim obrocima. Iako je piletina obično poznata kao zdrav izbor, to ne znači da je to dobar izbor za svakodnevno posluživanje, pogotovo ne termički neobrađena.

Čovek, poznat kao Džon na društvenim mrežama, privukao je pažnju svojim jedinstvenim eksperimentom - ješće sirovu piletinu svakodnevno, sve dok ga ne zaboli stomak.

Beležeći svoje "gurmansko" putovanje na Instagram stranici "The Raw Chicken Experiment", on konzumira komade sirove piletine sa raznim prilozima i začinima, oponašajući popularna jela od piletine.

Džon tek treba da se razboli tokom eksperimenta, koji je počeo 19. januara. Uprkos upozorenjima o potencijalnoj kontaminaciji i bolestima koje se prenose hranom, a povezanim sa sirovom piletinom, Džon, motivisan radoznalošću, nastavlja svoju nekonvencionalnu ishranu, dobijajući podršku od svog obožavaoca onlajn "pileća banda" baze.

BONUS VIDEO

02:48

INFLUENSER ALEKSANDAR MOJIĆ OTKRIO ŠTA GA PORAŽAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ljudi su primitivni! Pre će da bace hejt nego pohvalu

(Espreso/srbijadanas/M.Đ./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.