OSOBE ROĐENE U OVA 3 ZNAKA SU NAJSKLONIJE IZDAJI: Neće ni trepnuti, a "ZABIĆE VAM NOŽ U LEĐA"
Ilustracija, Foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

OSOBE ROĐENE U OVA 3 ZNAKA SU NAJSKLONIJE IZDAJI: Neće ni trepnuti, a "ZABIĆE VAM NOŽ U LEĐA"

Izdaja je ovim znacima u prirodi

Objavljeno:

Kada razmišljate o tome ko će vas najverovatnije izdati, postoji velika šansa da već imate na umu bar jedan ili dva znaka. Iako su svi sposobni za ovaj čin, postoji par razloga zašto će neki znaci verovatnije to učiniti u odnosu na one druge.

Ličnost i ponašanje svakog horoskopskog znaka oblikovano je njihovom vladajućom planetom, elementom i modalitetom. Koliko ste zreli, koliko ste društveni i da li osuđujete, neke su osobine koje su određene najmanje jednim od ta tri usklađenja.

1. Ovan

Kao prvi znak Zodijaka, Ovan ima tendenciju da voli da je prvi u svemu. Veoma su ambiciozni, konkurentni i uvek nastoje da budu broj jedan. Zbog toga, Ovnovi mogu brzo da izdaju ako osećaju da im preti nečija dominacija.

Ovnom vlada Mars, bog rata, a ta planeta može izazvati nevolje. Ovaj znak se bori iz zadovoljstva; ako ste na njihovoj strani, biće vam lojalni, međutim, ako se osete ugroženim – napašće vas.

Horoskop
foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

2. Blizanci

Ako ste upoznati sa astrologijom, ne bi trebalo da budete iznenađeni što ćete na ovoj listi pronaći Blizance. Brbljivim Blizancima vlada Merkur, planeta poznata kao „djavo koji voli dramu“. Blizanci su veoma prilagodljivi i imaju sposobnost da razgovaraju sa bilo kim, što je veština koju definitivno koriste.

Ali ovaj znak ima tendenciju da bude dvoličan.

Blizanci vole da napreduju i bez oklevanja će preći preko drugih da bi došli do svog cilja – izdaja im je u prirodi.

3. Škorpija

Od svih znakova na ovoj listi, Škorpija je zanimljiva jer njihova izdaja može pogoditi mnogo teže od izdaje Ovna ili Blizanca. Škorpijom vlada Pluton, bog podzemlja, koji će vas „uvući“ i nikada vas neće pustiti.

Ako uznemirite Škorpiju, možda ćete morati da pazite na svoja „leđa“. Kada je u pitanju izdaja, uvek postoji razlog, prenosi „Bustle“.

Bonus video:

00:15

Hapšenje zbog filma Nedelja

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.