ČITAJTE KNJIGE: Obogatite vaš um i dušu uz najpopularnije naslove!
Ilustracija, Foto: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

promo

ČITAJTE KNJIGE: Obogatite vaš um i dušu uz najpopularnije naslove!

Knjige su čarobni prozori u svet mašte i znanja. Kroz njih putujemo kroz vreme i prostor, susrećemo neobične likove i otkrivamo dubine ljudske duše

Objavljeno:

Knjige su čarobni prozori u svet mašte i znanja. Kroz njih putujemo kroz vreme i prostor, susrećemo neobične likove i otkrivamo dubine ljudske duše. Svaka knjiga nosi sa sobom priču koja može dirnuti u srce, proširiti vidike ili jednostavno pružiti beg od stvarnosti. Čitanje knjiga nije samo aktivnost, to je vreme za vas i putovanje koje obogaćuje um i dušu.

Najsrećniji čovek na svetu - Edi Jaku

Promo
foto: Promo

„U Aušvicu nije bilo ni prošlosti ni budućnosti – samo preživljavanja. Prilagodili bismo se tom neobičnom životu u ovozemaljskom paklu ili ne bismo izdržali.”

Rođen u Lajpcigu, u jevrejskoj porodici, Edi Jaku je bio tinejdžer kad se njegov svet okrenuo naglavačke. Uprkos svemu, Edi je našao volju za životom.

„Gde ima života, ima i nade. A gde ima nade, ima i života.”

Ispunjen uvidima o prijateljstvu, porodici, zdravlju, moralu i mržnji, i jednostavnim uverenjima koja su uticala na njega, Edi Jaku svojim Najsrećnijim čovekom na svetu nudi bezvremene lekcije čitaocima svih uzrasta, naročito mladim ljudima današnjice.

Poručite ovu knjigu OVDE po ceni od 799 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Imati hrabrosti biti srećan - Ičiro Kišimi i Fumitake Koga

Promo
foto: Promo

Pojedinac ne sme izabrati život čiji je osnovni smisao ispunjenje tuđih očekivanja.

U nastavku svetskog fenomena Imati hrabrosti ne svideti se drugima otkrićete kako da se ponovo povežete sa svojim autentičnim bićem, doživite istinsku sreću i vodite život kakav želite.

Jednostavnog jezika ali izuzetno dirljiva, ova knjiga napraviće buktinju koja ima moć da vam osvetli život i razbistri pogled na svet. Otkrijte hrabrost da izaberete sreću.

OVDE poručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17h.

U borbi za vazduh - Džordž Orvel

Promo
foto: Promo

Prošlost je zaista nešto čudno. Stalno je s vama.

Hvalospev kraju jedne idilične epohe britanske prošlosti, Orvelov roman U borbi za vazduh predstavlja potresno svedočenje o pokušaju jednog čoveka da ponovo oseti nevinost detinjstva dok se na horizontu nazire novi rat. Džordž Bouling ima četrdeset pet godina, ženu, decu, kuću pod hipotekom, povećan obim struka, nove veštačke zube – i očajničku želju da pobegne od svog turobnog života. Savremeni život ga plaši, pošto je 1939. već očito da je Drugi svetski rat neizbežan, i pošto mu se unapred pričinjavaju redovi za hranu, vojnici, tajna policija, tiranija... I zato odlučuje da pobegne u svet svog detinjstva, u rodno selo koje pamti kao utočište mira i spokoja. Može li mu povratak u Donji Binfild doneti nešto drugo osim razočaranja?

Saznajte tako što ćete ovu knigu poručiti OVDE po ceni od 890 rsd, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Nema razloga za brigu - Bridžid Delejni

Promo
foto: Promo

Jednostavno je: kada prestanemo da lepimo etiketu na sve, život iznenada postaje mnogo lakši.

U ovom iskrenom i dubokom delu prepunom topline, humora i uvida, voljena Gardijanova kolumnistkinja godinu dana istražuje kako da obogatimo svoj život značenjem, i u toj potrazi okreće se stoičkoj mudrosti da bi dobila odgovore na najdublja pitanja postojanja.

U knjizi Nema razloga za brigu Bridžid deli ono što je saznala i pokazuje nam kako i mi možemo da se poslužimo mudrošću stoika kako bismo povratili moć delovanja i spokoj, i otkrili smisao u svojim životima. Od učenja da se odreknemo kontrole preko negovanja svakodnevne svesti o svojoj smrtnosti do izgradnje zajednice, Bridžid ima veoma duhovite i veoma mudre uvide.

OVDE možete poručiti ovu knjigu po ceni od 950 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Slatko iskušenje - Kora Rajli

Promo
foto: Promo

Život bi defnitivno bio prijatniji ako izaberete da se koncentrišete na pozitivno, a ne na negativno.

Kada je Kasio prvi put upoznao svoju verenicu, nazvala ga je „gospodine”. Nakon što je izgubio suprugu, Kasio je ostao sa dvoje male dece i brinuo se o njima dok je pokušavao da uspostavi svoju vladavinu u Filadelfji.

Za 1.199 rsd saznajte radnju ove knjige i poručite je OVDE ili pozivom na 011/4420-502.

* Još zanimljivih i popularnih knjiga možete pogledati OVDE!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.