KO JE ŽENA KOJU KRIVE ZA RAZVOD BRANISLAVA LEČIĆA I NINE RADULOVIĆ? Intimni život je SUVA MISTERIJA a u STANU JOJ..
Marija Vicković, Foto: Printscreen Instagram/marijavicko

paŽnja

KO JE ŽENA KOJU KRIVE ZA RAZVOD BRANISLAVA LEČIĆA I NINE RADULOVIĆ? Intimni život je SUVA MISTERIJA a u STANU JOJ..

Priznaje da su je mnogi reditelji kroz karijeru kritikovali zbog odbijanja uloga jer su mislili da je umišljena.

Objavljeno: 13:52h

Glumica Marija Vicković rođena je u Podgorici, tokom studija je došla u Beograd ali ju je životni put vodio i do Njujorka. Na kraju je svoj mir ipak pronašla u našoj prestonici za koju je vezuju i srce i posao.

Priznaje da su je mnogi reditelji kroz karijeru kritikovali zbog odbijanja uloga jer su mislili da je umišljena.

"Ne prihvatam da igram u svemu po svaku cenu, to radim od početka, nekada je to bilo veoma rizično, rediteljima i upravnicima je komentar bio: “Šta ova mala umišlja?”, ali odbijala sam, to je kocka. Mnogo glupih i nepotrebnih stvari se radi i snima" , izjavila je u jednom intervjuu i dodala:

"Volim komedije mnogo, nije bilo puno situacija u karijeri da mi reditelji daju priliku da igram komediju, ni u pozorištu, ni u filmu. Zaista uživam u liku Natalije u Milevi. Nadam se da će mi se u pozorištu ukazati mogućnost da igram komediju. Karijera mi je krenula tim putem. Mnogi reditelji nisu maštoviti, vide vas u jednoj ulozi, pa misle da možete samo to da igrate. Malo filmskih reditelja ide u pozorište da mogu da vide šta mi zaista možemo. Većina nas, pozorišnih ljudi, imamo mnogo veći spektar mogućnosti."

Glumicu gledate u ulozi profesorke Natalije u seriji Radio Mileva koja je lepo dočarala kako je komšiluk nekada izgledao, a glumica smatra da smo kao i u pomenutoj seriji postali otuđeni jedni od drugih.

"Planeta se kreće u tom pravcu otuđenja. Na telefonima gledamo neki drugi svet. Jesam zaljubljenik u prirodu, provodim vreme u šumi, putujem kada god mogu, volim i more - ako uspevate da vidite i druge kulture i civilizacije, sve nas to oplemenjuje i neophodno je" , rekla je Marija, prenosi K1.rs

Marija Vicković
foto: Printscreen Instagram/marijavicko

U seriji „Radio Mileva”, igra sa legendarnom Olgom Odanović. U dogodovštinama majke i ćerke uživamo svake večeri i toliko su simpatične da mnogi gledaju i reprizu.

Marijin privatni život je velika misterija, pratioce na Instagramu ponekad pusti da zavire u njen stan u jednom potkrovlju. Taj kutak deli sa ljubimcem, maltezerom po imenu Luce, koja joj često pravi društvo i na fotografijama.

Prostor u kome provodi najviše vremena Marija je uredila po sopstvenim pravilima. Ništa pretenciozno, već ukusno, komforno i toplo. Dalo bi se zaključiti da su glavni ukrasi enterijera – muzički instrumenti, preciznije klavir i gitara koje povremeno zasvira.

Na policama iznad klavira se na njenim slikama može videti mnoštvo knjiga, pa se može pretpostaviti da je, uz muziku, čitanje omiljeni hobi ove lepe glumice.

Marija Vicković
foto: Printskrin/RTS

Tu ljubav nasledila je od majke Ljiljane, bivše profesorke muzičkog. Prilikom jednog intervjua otkrila je da joj mama nije predavala dok je pohađala gimnaziju u Podgorici, jer su bile u različitim smenama:

"Iako je u penziji više od deset godina, nije se mnogo promenila. Kada sam od prijateljice dobila na poklon gramofon, zamolila sam je da mi pozajmi neke ploče. Dok je birala šta će mi pokloniti propitivala me je: „Evo, daću ti Mocarta. Ti, Marija, znaš šta je Rekvijem?”

Gramofon je još tu, a na njemu se osim klasike vrti i džez. Majls Dejvis, recimo. Nema tog kompakt-diska koji može da zameni zvuk vinila...

Priznaje da je imala trenutke u životu kada je mislila da gluma nije za nju Svojevremeno je za crnogorski magazin "Monitor" ispričala i o svojim postdiplomskim studijama glume na Li Strazberg akademiji, kao i ulozi koju je dobila u Americi.

"U jednom trenutku u Beogradu nisam imala ponuda. Nije to bila nekakva velika pauza, više je bilo nestrpljenje. Želela sam da odem negde, da vidim i osetim nešto drugo. Malo sam se tada i zasitila ljudi, a i posla. Htela sam da vidim kako je u Njujorku. Čak sam pomišljala – ako mi se dopadne, ostaću tamo. Ali nije bilo tako… Nisam lik koji je za tu proizvodnju. Volim da radim na onom iznutra, a Amerika to nije. Naravno škola Li Strazberg mi je jako prijala. Birala sam časove koje sam htela, profesore… Upoznala sam mnogo ljudi. Bilo je odlično iskustvo, ali sam htela da se vratim" - i nastavila o ulozi koju je dobila.

"Bila sam na dva kastinga i dobila sam ponudu za jedan film B produkcije. Trebalo je da glumim neku striptizetu. Meni to nije bilo interesantno, a snimanje je trebalo da počne za pola godine. Da sam želela da ostanem da živim tamo, možda bih i prihvatila ponudu, jer da postanete član Udruženja treba da snimite petnaestak filmova. Ja jednostavno nisam imala tu nameru, pa nisam ni prihvatila ulogu. Amerika je jako teška, a naši glumci tamo uvek ostanu uskraćeni za dobre uloge. Preispitala sam se da li bih mogla da vegitiram kao glumac, a i ne bih mogla da se odreknem pozorišta i uloga koje mene ispunjavaju" , pričala je Marija tada, prenosi Kurir.rs

Nina Radulović
foto: Damir Dervišagić

Označena je kao krivac za razvod braka Branislava Lečića i njegove tadašnje žene Nine Radulović. Naime, kako je Stori tada pisao, Branislav i Marija Vicković bili su viđeni zajedno u Oslu, dok su provodili vreme radeći na jednom tadašnjem projektu, a njihove zajedničke fotografije preplavile su društvene mreže. Mnogi su tada komentarisali da su kolege otpočele avanturu, ipak do dana današnjeg to nije dokazano niti postoje čvrsti dokazi, osim spekulacija.

"Svi danas imamo društvene mreže na kojima objavljujemo razne fotografije koje pokreću razne priče. To je prosto nešto što mora da vas prati - bili vi u nečemu ili ne. Bilo kakvo negiranje na ovu temu samo je trošenje moje energije koju usmeravam na druge stvari" - rekla je glumica tada. Sve je ostalo u domenu priča i na tome se završilo.

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

(Espreso/stil/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.