AKO VAM SE OVE 3 STVARI DESE TOKOM INTIMNOG ODNOSA ONDA STE PRAVI SREĆNICI: Bukvalno ćete SKRENUTI zbog značenja
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

AKO VAM SE OVE 3 STVARI DESE TOKOM INTIMNOG ODNOSA ONDA STE PRAVI SREĆNICI: Bukvalno ćete SKRENUTI zbog značenja

Ova tri znaka pouzdano pokazuju da imate odličan seks

Objavljeno: 10:22h

Činjenica je da, ukoliko na polju seksa nešto ne štima, malo koja veza može da opstane. A kako da znate da je seks dobar?

Postoje stvari koje vrlo jasno ukazuju na to da je seks dobar. Pre svega, sam čin doseže vrhunac tek kada oba partnera, bez ustručavanja, mogu maksimalno da uživaju u trenutku.

Ova tri znaka pouzdano pokazuju da imate odličan seks.

Vulva, Vagina, Seks
foto: Natallia Krechka / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom seksa ne brinete za svoj izgled

Vođenje ljubavi je strastveni trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećanjima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znate da imate savršen seks.

Možete da mu kažete šta tačno želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na "pravi put" ili mu tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte da imate savršen seks, piše 24 sata.

Nakon seksa osećate se opušteno i srećno

Dokazano je da seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali, to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete da skinete osmeh s lica, osećate kako vam telo drhti i ne možete da se oduprete umoru, imate savršen seks.

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/informer/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.