OGLAS OVE HERCEGOVKE DIGAO JE CEO REGION NA NOGE: Zbog onog što TRAŽI OD NEMACA I U KOJOJ MERI, svi se prijavljuju
Daniela Škegro, Foto: Printscreen/Instagram/Daniela Škegro

hit

OGLAS OVE HERCEGOVKE DIGAO JE CEO REGION NA NOGE: Zbog onog što TRAŽI OD NEMACA I U KOJOJ MERI, svi se prijavljuju

Za nju se priprema i spot, a tim je povodom objavila i neobičan oglas u nemačkim medijima koji je privukao veliku pažnju.

Objavljeno:

Kantautorka Daniela Škegro, na društvenim mrežama poznata i kao "Hercegovka godine" snima novu pesmu. Za nju se priprema i spot, a tim je povodom objavila i neobičan oglas u nemačkim medijima koji je privukao veliku pažnju.

Mostarska kantautorka Daniela Škegro snima pesmu „Eh, da mi je – Hercegovina“. Pesma još nije objavljena, ali oni koji su imali prilike da je čuju kažu da je reč o izuzetno osećajnoj pesmi i jednoj od najlepših koja je posvećena iseljenicima i Hercegovini, piše Fenix Magazin.

Tekst i muziku potpisuje Daniela Škegro, a za aranžman i produkciju zadužen je Zlatko Glatki i studio Nostalgija Records iz Horba am Neckar u Nemačkoj.

Pesma će javnosti biti predstavljena 4. februara, a za promociju je u planu snimanje promo spota.

„Da bi mogli zamišljenu ideju realizovati, ekipa se odlučila za objavu ‘oglasa’ u kojem traže najmanje 13 mercedesa iz Štutgarta i okoline, koji bi u spotu “predstavljali” Hercegovce, odnosno Mostara, Širokog Brijega, Posušja, Rame, Čapljine, Gruda, Čitluka, Ljubuškog, Međugorja, Neuma, Stoca, Tomislavgrada…“, kaže Škegro, a prenosi Večernji list zaključujući da „kako je Hercegovcima mercedes ‘zaštitni znak’, nesumnjivo da će se javiti i više od potrebnog broja koji su zamislili“.

Daniela Škegro

19:20

TINA IVANOVIĆ U PROGRAMU UŽIVO DALA OGLAS Živela u 2000 kvadrata, sada ima jak razlog da proda svoju vilu

(Espreso/Novas/Večernji list/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.