VLADIMIR VLAJIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA U KUĆI 9 MESECI NAKON SMRTI OSOBE: Ovo vam nijedan SVEŠTENIK NEĆE REČI, šok
Vladimir Vlajić o preminulima, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

paŽnja

VLADIMIR VLAJIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA U KUĆI 9 MESECI NAKON SMRTI OSOBE: Ovo vam nijedan SVEŠTENIK NEĆE REČI, šok

Na ovu temu razgovarano je sa astrologom, Vladimirom Vlajićem, u želji da saznamo da li ovakvo verovanje zaista ima temelje u astrologiji.

Objavljeno: 07:43h

Na temu horoskopa može da se priča naširoko i ta "rasprava" može da traje u nedogled. Tako se nedavno povela debata na društvenoj mreži X na temu Škorpija i ponovnog rađanja. Naime, jedan korisnik pomenute društvene mreže izneo je sledeću tvrdnju:

"Da li ste čuli da se oko 9 meseci nakon smrti osobe u znaku Škorpije u kući rađa novo dete ili da se nakon nečije smrti prvo sledeće rodi u znaku Škorpije? Kažu da postoji to neko staro narodno verovanje i da se vezuje za Škorpijin ciklus smrti i regeneracije", glasi objava, a komentari se počeli samo da se nižu.

"Zašto sam ovo sad pročitala, a mali sin škorpijetina izmaštan da dođe kad sam ostala bez tate i liči na mene i njega neopisivo", "Moja baba je umrla u martu, a brat od ujaka se rodio krajem oktobra kao Škorpija, tako da potvrdjujem teoriju", "Imam ja dve u porodici, ja sam dete koje se rodilo nakon smrti Škorpije, moje dete se rađa nakon smrti Škorpije", "Moj muž Škorpija, rođen kada su mu poginuli ujak i njegova porodica u saobraćajnoj nesreći (isti dan kad sam se ja rodila). On se rodio tri meseca posle toga u znaku Škorpije. A njegov rođeni brat godinu posle toga isto Škorpija", samo su neki od komentara.

Na ovu temu razgovarano je sa astrologom, Vladimirom Vlajićem, u želji da saznamo da li ovakvo verovanje zaista ima temelje u astrologiji.

Škorpija
foto: Profimedia

"To je deo karmičke astrologije, ali ta tvrdnja nema korelaciju sa astrološke strane. Naravno, može da se desi da se neko rodi u znaku Škorpije nakon smrti u porodici, ali to nema konstantan ciklus. Ljudi tvrdnje oko reinkarnacije i ponovnog rođenja vezuju za Škorpije, jer njima vlada planeta Pluton. Ona predstavlja ekstrem u astrologiji jer Pluton vlada početkom i krajem, rođenjem i smrću", kaže sagovornik i dodaje:

"Takođe, Škorpije su zbog toga što njima vlada Plutom često predstavljenje kao ptica feniks. Pluton označava početak i kraj, nešto mora da se spali, da bi sve krenulo ispočetka. Zato imamo pticu feniks, a zbog toga postiji i ovo verovanje oko ciklusa smrti i reinkarnacije koje se vezuje za Škorpije. Astrologija veruje da postoji reinkarnacija, ali veća je poenta priče, da prilikom ponovnog rođenja biramo svoj put, unapred biramo sudbinu i znak u kome ćemo se roditi, a to nije vezano samo i isključivo za Škorpiju", zaključuje naš sagovorik.

03:39

DA IH NEMA, USRED LETA BI NAM PADAO SNEG! Zbog ovoga imamo prestupne godine: Jedno narodno verovanje POSEBNO JE ZASTRAŠUJUĆE

(Espreso/blic žena/Marija Brčić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.