MESEC U KOM JE MUŠKARAC ROĐEN OTKRIVA NJEGOV KARAKTER: Evo da li će vas ČUVATI ili ćete PATITI ZA NJIM
Muškarac, Foto: Profimedia

žene, morate da znate

MESEC U KOM JE MUŠKARAC ROĐEN OTKRIVA NJEGOV KARAKTER: Evo da li će vas ČUVATI ili ćete PATITI ZA NJIM

Veruje se da mesec rođenja može mnogo reći o karakteru muškarca

Objavljeno:

Svaka žena sanja da već na prvom sastanku sazna da li je pronašla "onog pravog", nekoga s kim može deliti život. U potrazi za tim znacima, mnogi se okreću astrologiji kao vodiču. Iako zvezde možda ne mogu dati potpune odgovore, one mogu pružiti zanimljive uvide.

Pa, ako ste znatiželjni da saznate šta vašeg izabranika čini posebnim, ili možda čak i prepoznate sklonosti ka šarmiranju, evo nekoliko uvida koje astrologija nudi o tome kako mesec rođenja utiče na muške osobine.

Januar

Muškarci rođeni u januaru su obdareni značajnom dozom racionalnosti, što se odražava i na njihovu finansijsku sposobnost. Iako su uspešni u poslovima koji zahtevaju logiku i pragmatičnost, nisu preterano velikodušni. Emocionalno su rezervisani i često poriču romantiku, ali ako se zaljube, iskazuju svoja osećanja kroz dela, smatrajući iskrenost najboljim komplimentom.

Februar

Februarski muškarci su obdareni izuzetnom empatijom i intuicijom. Njihov karakter je snažan, ali pomalo nestalan, posebno u mlađim godinama. Vole avanture, ali s godinama postaju stabilniji. Iznenađujuće su kompleksni, otkrivajući nove osobine i veštine kroz neočekivane situacije. Ako se odluče, februarski muškarci su uporni i ne odustaju lako.

Numerologija
foto: Profimedia

Mart

Mart obdaruje muškarce osetljivošću i sanjivošću u odnosima sa suprotnim polom. Iako znaju biti pažljivi i osvajaju srca svojih izabranica, iza fasade se kriju odlučnost, zahtevnost i pedantnost. Martovski muškarci su direktni, ali se ponekad suočavaju s promenama raspoloženja, padajući u melanholiju. Ipak, suvereno se vraćaju sebi.

April

Muškarci rođeni u aprilu poseduju odlučnost i brzinu akcije. U ljubavi su pažljivi osvajači, preferirajući pridobiti pažnju svoje izabranice delima. Na poslu su oštri, ali pošteni, stekavši poštovanje kroz rezultate. Ponekad proživljavaju trenutke melanholije i apatije, ali se brzo oporavljaju.

Maj

Majski muškarci su temeljni i donekle spori, teško iskazuju ljubav i vole predati uzde ženama. Iako su tvrdoglavi, spremni su na kompromise. Njihov karakter je istrajan, ali su skloni naglim promenama raspoloženja. Komunikacija i davanje vremena za razmišljanje ključni su za odnose s njima.

Jun

Junski muškarci oslanjaju se na svoj šarm i inteligenciju, unoseći svežinu u komunikaciju. Flertuju s mnogima, ali preferiraju pametne partnerke koje mogu održati razgovor. Poslovno su vešti u uspostavljanju komunikacije i često imaju široku mrežu poznanika.

Jul

Muškarci rođeni u julu vrednuju porodicu i dom, a karakterišu ih domaćinski i mirni principi. Međutim, mogu biti osetljivi, pamteći i najmanje povrede. Ako postave cilj, istrajaće u njegovom ostvarivanju. Istrajnost je ključna karakteristika julske gospode.

Muškarac
foto: Profimedia

Avgust

Avgust daje muškarcima izuzetan šarm i potrebu za divljenjem. Vole komplimente i obožavanje, ali kod kuće su slatki i pažljivi. Finansijski su stabilni, spremni zaraditi za porodicu ili ostvariti uspeh. Obožavaju univerzalno divljenje.

Septembar

Muškarci rođeni u septembru su pragmatični radoholičari. Posvećeni su poslu, pa im je teže osvojiti srce. Najbolja taktika je strpljenje i podrška, jer će septembarski muškarci prepoznati vrednost prave dame.

Oktobar

Oktobar daje muškarcima šarm i pričljivost, ističući ih u komunikaciji. Skloni su umetnosti i politici, a razgovori su im jača strana. Međutim, domaći poslovi im nisu prioritet, pa će ih trebati podsticati na kućne obaveze.

Novembar

Novembar obdaruje muškarce mističnim uticajem i šarmom. Vešti su u udvaranju, ali su skloni kratkim vezama. Oni traže neki ideal, a samo će odabrane žene prihvatiti s njihovim nedostacima. Novembarski muškarci ostavljaju nezaboravne uspomene.

Decembar

Muškarci rođeni u decembru su istrajni i kreativni. Finansijski su uspešni, ali cene skromnost kod partnerki. Vole kućna okupljanja više od društvenih događaja i veruju u vernost u vezi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.