SVI JE ZNAJU PO OGROMNIM SILIKONIMA A SAD JE OTIŠLA DA IH IZVADI: Evo kako izgleda POSLE OPERACIJE NEPREPOZNATLJIVA
Blek Čajna, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

SVI JE ZNAJU PO OGROMNIM SILIKONIMA A SAD JE OTIŠLA DA IH IZVADI: Evo kako izgleda POSLE OPERACIJE NEPREPOZNATLJIVA

Rođena kao Angela Vajt, Čajna je podelila vest o uklanjanju implantata u objavi na Instagramu rekavši: - Da, uradila sam to ponovo.

Objavljeno: 08:39h

Blek Čajna je ozbiljno shvatila svoju transformaciju i sada izgleda neprepoznatljivo.

Zvezda je objavila sliku na svom Instagram Storiju, nedeljama nakon ozbiljne operacije koja je izazvala komplikacije. Započela je Novu godinu sa vešću da je imala komplikacije tokom operacije smanjenja grudi. Ona je sa obožavaocima podelila da joj je jedna dojka inkapsulirana tokom operacije.

Mišić oko njene dojke se "skupio oko implantata". Zvezda je u nedelju sedela u privatnom avionu u ležernom crno-belom duksu sa kapuljačom. Skinula je naočare za sunce, pokazujući svoje jagodice. Putovala je u Obalu Slonovače, na žurku koju je vodila.

Rođena kao Angela Vajt, Čajna je podelila vest o uklanjanju implantata u objavi na Instagramu rekavši: - Da, uradila sam to ponovo.

Blek Čajna
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nosila je crni grudnjak i imala je kompresionu oblogu na gornjem delu grudi. Nastavila je i rekla: - Kratka priča o grudima. Pa, ranije ove godine, bila sam kao, 'Znaš šta, želim da izvadim silikone. Prebolela sam, pomalo sam umorna od lažnog izgleda, preveliki su za moje telo, preveliki za moj stas i jednostavno mi više ne pristaju tolike grudi.

Čajna je za to vreme smanjila veličinu implantata sa 585 na 385 centimetara. Doktor joj je predložio da i psotepeno smanjuje implantante da bi se njena "koža povlačila" i da ne bi ostala sa "deformisanim" grudima ili "opuštenom kožom". Rekla je: - Desila se jedna od najgorih stvari koje su mogle da se dese. Jedna od mojih dojki se inkapsulirala. To je nešto što se može dogoditi kad god uradite operaciju. Priznala je da joj se to nikada ranije nije dogodilo.

Blek Čajna
foto: Profimedia

Imala je drugu operaciju kojom su njene grudi smanjene na 190 kubika u decembru 2023. Rekla je: - Moj doktor mi je rekao da ako ne uradim neku vrstu implantata, u suštini, moje grudi će biti kašaste.

Čajna je majka dvoje dece, ćerku Drim (7) je dobila sa bivšim partnerom Robom Kardašijanom, a sina Kinga Kaira (11), sa bivšom Tajgom. U avgustu 2023. pokazala je svoju figuru i debitovala sa mnogo prirodnijim izgledom. Čajna je rekla da će verovatno morati na još jednu operaciju za 10 godina.

02:30

GRUDI NA IZVOLTE! Mia Borisavljević davala intervju u nikada izazovnijem izdanju pa OTKRILA DA LI SUMNJA U VERNOST SUPRUGA

(Espreso/srbija danas/M.Aćimović/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.