KEJT MIDLTON PROGOVORILA SVE O MISTERIOZNOJ OPERACIJI: Ovo će vas ŠOKIRATI
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

morate znati

KEJT MIDLTON PROGOVORILA SVE O MISTERIOZNOJ OPERACIJI: Ovo će vas ŠOKIRATI

Kejt Midlton progovorila posle misteriozne operacije

Objavljeno:

Izvor blizak kraljevskom domu ekskluzivno kaže ljudima u ovonedeljnoj naslovnoj priči da je "razumno" da princeza Kejt uzme potrebno vreme za oporavak pre nego što se vrati na javnu dužnost. "To je sjajan primer za nas ostale, jer vam često govore da se vratite na posao što je pre moguće, što može biti štetno

Princeza od Velsa Kejt Midlton otpuštena je danas iz londonske bolnice gde je 16. januara imala operaciju abdomena. Ona je ostala u klinici 14 dana, a kraljevska porodica je dan kasnije, tačnije 17. janaura saopštila vest o operaciji. Nakon izlaska princeza od Velsa Kejt Midlton nastaviće oporavak u kući u Vindzoru. Iz Palate su se trudili da objasne da uzrok problema Kejt Midlton nije kancerogen. U saopštenju Kensingtonske palate navodi se sledeće:

"Princeza od Velsa vratila se kući u Vindzoru kako bi nastavila svoj oporavak od operacije. Ona se dobro oporavlja. Princ i princeza žele da iskažu veliku zahvalnost celom timu londonske klinike, naročito predanom medicinskom osoblju, na brizi koju su pružili", pisalo je u saopštenju.

Kejt Midlton
foto: EPA/PAUL MILLER

"Nakon operacije abdomena većina pacijenata ostaje u bolnici četiri do sedam dana. Nakon laparoskopske operacije, to se smanjuje na dva do četiri dana. Sve zavisi od toga šta je tačno urađeno. Ako pacijent mora da bude na intenzivnoj nezi, verovatno će boravak u bolnici biti znatno duži. Može da prođe dva meseca ili duže da se pacijent nakon toga oseća prijatno i da može da se normalno kreće", ranije se ogalsila dr Debora Li iz Dr Fox Online Pharmacy za The Express.

Lekari su savetovali da oporavak Kejt Midlton traje dva do tri meseca, insajderi su zatim otkrili da će ona obavljati određene dužnosti i za to vreme, iz svog doma. Njen povratak službenim dužnostima zavisiće od preporuka lekara, i u skladu sa time biće određen i plan obaveza princa Vilijama, piše Daily mail. Takođe, Kejt Midlton pauziraće od službenih dužnosti kojima će se vratiti posle Uskrsa. Isto će učiniti i njen suprug princ od Velsa koji će brinuti o njoj i njihovoj deci, princezi Šarlot i prinčevima Luju i Džordžu.

Izvor blizak kraljevskom domu ekskluzivno kaže ljudima u ovonedeljnoj naslovnoj priči da je "razumno" da princeza Kejt uzme potrebno vreme za oporavak pre nego što se vrati na javnu dužnost. "To je sjajan primer za nas ostale, jer vam često govore da se vratite na posao što je pre moguće, što može biti štetno. Za sve nas je dobro da vidimo kako ona odvaja vreme, kako se oporavlja i onda se vraća“, kaže izvor.

„Svi možemo naučiti iz toga. Iako izvor kaže da problem "zvuči ozbiljno", očekuju da će se ona "povratiti". „Zvuči ozbiljno s obzirom na dužinu vremena koje ona uzima. Ali ona je u odličnim rukama i imaće mnogo brige i podrške kod kuće i mlada je žena u formi“, kaže izvor.

Princeza od Velsa se poslednji put pojavila u javnosti na Božić kada se pridružila članovima kraljevske porodice u njihovoj godišnjoj tradiciji da šetaju do crkve i pozdravljaju javnost okupljenu napolju nakon službe.

Dok princeza od Velsa tek treba da se vrati na kraljevsku dužnost 2024. godine, princ Vilijam je 11. januara napravio svoj prvi zvanični izlet u novoj godini. Na stadionu Headlinglei u Lidsu, pridružio se Robu Burou i Kevinu Sinfildu, dvojici prijatelja koji su pomogli prikupiti novac za istraživanje i rad na borbi protiv bolesti motornih neurona nakon što je Burou dijagnostikovan MND u decembru 2019.

Bonus video:

00:16

Ispred doma Džinovića

(Espreso/NajŽena/Slobodanka Ćorić/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.