POSLUŠALA SAVET VODOINSTALATERA I OTPUŠILA SUDOPERU ZA MANJE OD 20 MIN: Posle ovog SIFON i SLAVINA su bili KAO NOVI
Sudopera, Foto: Printscreen/youtube/ MissusWhoDoesStuff

paŽnja

POSLUŠALA SAVET VODOINSTALATERA I OTPUŠILA SUDOPERU ZA MANJE OD 20 MIN: Posle ovog SIFON i SLAVINA su bili KAO NOVI

Prvo što ćete uraditi je da skinete filter koji se nalazi na mestu gde protiče voda iz slavine.

Objavljeno:

Sigurno ste bar jednom imali problem sa začepljenom sudoperom i vodom koja sporo protiče iz slavine. Ovo rešavanje ovog kvara nije vam potreban majstor, a jedna domaćica koja je ovo probala, poslušala je savete svog vodoinstalatera i rešila problem za manje od dvadeset minuta.

"Danima mi je voda jedva kapljala iz slavine. Pozvala sam vodoinstalatera da dođe da pogleda i rekao mi je da samo odvrnem filter i operem ga. Tako sam i uradila i oduševila se jer je voda odmah počela da teče normalno, a ja sam uštedela i novac i na kraju, kvar je bio uklonjen."

Prvo što ćete uraditi je da skinete filter koji se nalazi na mestu gde protiče voda iz slavine. Odvrnite filter i dobro ga operite u sapunici i sa toplom vodom. Kada ga skinete sigurno ćete pronaći nešto poput sitne prašine i naslaga.

Nakon ovoga odvrnite sifon koji se nalazi ispod sudopere i operite unutrašnjost i spoljašnjost creva pod mlazom tople vode. Iskoristite krpu da operete unutrašnjost creva koliko god duboko možete da doprete. Vratite sifon nazad i odmah ćete videti promenu.

Vremenom se na ovim mestima skuplja prašina kao i naslage masti i kafe, koji prave problem zato je bitno očistiti sudoperu, bar jednom u tri meseca.

02:43

MAJSTOR ZA GULAŠ OTKRIO SAVRŠEN RECEPT: Stvar je u krčkanju, da sve bude prirodno, ali i u još jednom VAŽNOM SASTOJKU!

(Espreso/srbija danas/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.