AKO VAS PAS PRATI SVUDA GDE KRENETE TO ZNAČI SAMO JEDNO: Kada budete saznali ISTINU nikada ga više NEĆETE TERATI
Pas, Foto: Printscreen twitter/Helping the lost home #TeamWales

morate da znate

AKO VAS PAS PRATI SVUDA GDE KRENETE TO ZNAČI SAMO JEDNO: Kada budete saznali ISTINU nikada ga više NEĆETE TERATI

Njihov jezik možete prepoznati ako se malo bolj zagledate u njihovo ponašanje ali i radnje koje ponavljaju

Objavljeno:

U jednoj popularnoj knjizi “5 jezika ljubavi” je objašnjeno da svako ima svoj ovakav jezik i da je to način na koji rečima pokazujemo ljubav. Ali, da li ste znali da i vaš pas ima svoj jezik na koji vam može pokazati jasno ljubav?

Prema dr Anšeli Hufs, različite rase pasa na različite načina mogu pokazati ljubav prema svom vlasniku ili psu. “Rase su krerane da bi psi imali različiti karakter i samim tim različito ponašanje. Samim tim, svaka rasna grupa ima jedinstvene načine na koje pokazuju privrženost”, objasnila je veterinarka. Njihov jezik možete prepoznati ako se malo bolj zagledate u njihovo ponašanje ali i radnje koje ponavljaju.

Pas
foto: Printscreen Instagram/gabrielfeitosagrooming

Na koje načine vam pas “govori” da vas voli?

Mahanje repom

Pas može izrazirti mnogo emocija kroz njihov rep, ali kada je opušten, mahaće repom i izgledaće kao da se smeje.

Provodeći vreme sa vama/prateći vas svuda

Psi potiču od vukova, koji su poznati po njihovoj odanosti čoporu i društvenosti. Psi isto to vole, samo što to pokazuju tako što žele da budu u istoj prostoriji sa vama i praćenjem iz sobe u sobu.

Lizanjem

Da li vas pas liže dok sedite i gledate televizoR? Budite sigurni da je to način na koji vam pokazuje da vas mnogo voli. Ovo je jedan od naslednih pokreta – mladi vukovi su lizali live majke kako bi joj stavili do znanja da su gladni. Moderan pas taj instinkt koristi da bi nam pokazao da brinu o nama i da nisu pretnja. Ovo tkođe znači i da vas “sređuje “ i čisti, što je još jedan vid privrženosti i intimnosti.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Ženski magazin/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.