DOBRO POGLEDAJTE OVU ŽENU JER IMA NAJVEĆE GRUDI U BRITANIJI: Kad se okrene SPREDA ONESVESTE se, KAO DVE LOPTE SU
Kejti Prajs, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

paŽnja

DOBRO POGLEDAJTE OVU ŽENU JER IMA NAJVEĆE GRUDI U BRITANIJI: Kad se okrene SPREDA ONESVESTE se, KAO DVE LOPTE SU

Kejti Prajs se pre godinu dana 16. put podvrgla plastičnoj operaciji grudi i postala Britanka sa najvećim poprsjem iako je njena 16- godišnja ćerka bila zabrinuta kako veštačko "ulepšavanje" uiče utiče na zdravlje njene majke.

Objavljeno: 08:03h

Koliko je umerenost bitna, najbolje pokažu primeri koji unište tu umerenost do temelja. Izgled poznate Britanke prkosi svakoj meri i granici. Njena želja da na sebi promeni šta se promeniit da i to platičnim operacijama, otela se svakoj kontroli. Kejti Prajs imala je preksinoć nastup u Njukastlu (svojevrsni perfomans), na koji je stigla u najužem kombinezonu koji je otkrio pravu sliku njenih grudi po kojima je rekorderka u Britaniji.

Prizor je krajnje farpanatan. Veličina grudi je takva da koža samo što je pukne. Pravo je pitanje kakvo se njena kičma bori sa ovakvim poprsjem i kako tamošnji plastični hirurzi odobravaju i obavljaju operacije koje dovode do ovakvih "rezultata". Kejti Prajs je prekoračila svaku meri i sasvim sigurno dostigla maksimalnu tačnu kada je reč o obimu grudi.

Primer "plastičnog" izgleda je i njena prijateljica Kloi Feri koja je šetala u kombinezonu sa providnim delom koji je razotkrio da te večeri nije nosila veš. I ne samo to, izrez razotkriva i intimnu zonu i njen stajling je vrhunc neukusa i vulgarnosti.

Kejti Prajs se pre godinu dana 16. put podvrgla plastičnoj operaciji grudi i postala Britanka sa najvećim poprsjem iako je njena 16- godišnja ćerka bila zabrinuta kako veštačko "ulepšavanje" uiče utiče na zdravlje njene majke.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Devojčica Princes govorila je majci da veruje u svoju prirodnu lepotu i bojala se da li će Kejti posle još jedne operacije uopšte moći da hoda.

"Želim da kažeš ne. Da li znaš koliko si operacija imala?", rekla je Princez majci nakon što ju je ona pitala da li bi trebalo da ode na korekciju usana (ponovo), piše Mirror.

Kejti je ostala pri svome, pa je poručila: "Kada budem imala 90 godina, postaću providna, videće se sve moje vene".

Ekstremna u svojoj nameri da izgleda što neprirodnije Kejti je postala rekorderka, a titula je sve samo ne ona pobednička. "Tvoje telo- tvoj izbor, ja nemam problema sa plastičnim operacijama. Ali mislim da su neki ljudi toliko prirodno lepi da im to zapravo i ne treba. Ti si bila prirodno lepa", rekla joj je ćerka (podsetimo, Kejti se kritikovali što je devojčici dozvoljavala da se šminka od ranog uzrasta).

1 / 2 Foto: TERRY BLACKBURN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kontroverzna rijaliti zvezda otišla je 2022. godine na operaciju ugradnje 2120 CC silikona nakon čega je završila u invalidskim kolicima. "Bila je u agoniji, leđa su je neverovatno bolela", rekao je izvor za "The Sun".

Kejti Prajs pohvalila se 2023. da ima nove filere u usnama, a iako često nakon korekcija odnosno operacija dođe do komplikacija, ona ne odustaje. Pre osam godina imala je neuspešnu operaciju povećanja grudi zbog čega je imala rupu na grudima, a implant je virio iz dekoltea. Usledio je još jedan hruški zahvat kojim su uklonjene posledice prethodne operacije. Na novim fotografijama Kejti Prajs izgleda bizarno, slike pokazuju šta je učinila svom telu, svaki kadar je jeziv.

00:12

Indi u bolnici, operisala grudi

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.