U NAREDNOM PERIODU OVIM LJUDIMA SE DEŠAVA MNOGO LEPIH STVARI: Niste ni svesni šta vas ČEKA
Ilustracija, Foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop

U NAREDNOM PERIODU OVIM LJUDIMA SE DEŠAVA MNOGO LEPIH STVARI: Niste ni svesni šta vas ČEKA

Evo ko su miljenici sudbine u narednim nedeljama, pare im se slivaju u džep

Objavljeno:

Pavel Globa, čuveni ruski i sovjetski astrolog predvideo je da će u februaru dva znaka Zodijaka doći do vrtoglavog uspeha. Hajde da vidimo ko će to biti miljenik zvezda u nedeljama pred nama.

Pa, kome se to smeši povoljan mesečni horoskop za februar i kome su zvezde posebno naklonjene? Globa tvrdi da će narednog meseca Rakovi i Ribe uživati više od svih drugih.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Rak

Rakovi će u februaru imati najviše sreće na polju karijere. Stvari će ići uzlaznom putanjom, nadređeni će primetiti vaša dostignuća i može doći i do velikog unapređenja. Takođe, očekujte novčanu stimulaciju ili povišicu.

Čeka vas i puno dobrih događaja na ličnom planu, pre svega se to odnosi na mogučnost da ispravite neke stare greške i počnete iznova. Ono što može da zaseni mesec pred vama jesu česti sukobi – zvezde vam poručuju da budete tolerantniji.

Ribe

Očekuje vas luda sreća kada je reč o finansijama. Novac će se bukvalno neprestano slivati u vaš džep tokom februara, ali oprez – nemojte uludo bacati pare! Zvezde vam poručuju da bi nepromišljeno trošenje novca moglo da „uplaši“ finansijske tokove. Budite pametni i povoljan finansijski period trajaće još duže! Takođe, u februaru vas očekuju zanimljiva poznanstva, a moguće je da će nova osoba u potpunosti promeniti život.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.