SRPKINJE IZABRALE 5 NAJBOLJIH FRAJERA U SRBIJI, NE ZNA SE KO JE LEPŠI: Prvo mesto je totalno IZNENAĐENJE
Miloš Biković, Vladimir Vukssanović i Dušan Vlahović, Foto: Printscreen Instagram/bikovic/radojicicaleksandar/dusanvlahovic

POGLEDAJTE

SRPKINJE IZABRALE 5 NAJBOLJIH FRAJERA U SRBIJI, NE ZNA SE KO JE LEPŠI: Prvo mesto je totalno IZNENAĐENJE

Na društvenoj mreži X postao je viralan ovaj video

Objavljeno:

Domaća scena može i te kako da se pohvali zgodnim, lepim i uspešnim muškarcima. Neki od njih, koji su se izdvojili, ne privlače pažnju samo izgledom već i onim što su uradili ili postigli.

Na društvenoj mreži X postao je viralan video na kome voditelji "Baci 5" podkasta navode kojih pet muškaraca su najlepši u Srbiji. I jedino što možemo da kažemo da se apsolutno slažemo sa njima.

Evo kojih su to pet najlepših muškaraca u Srbiji:

5 - Miloš Biković

Miloš Biković poslednjih godina često se nalazio na spisku najlepših muškaraca sa domaće scene. Mnoge dame ostale su razočarane kada je Miloš stupio u vezu sa Ivanom Malić, s kojom je nedavno dobio i sina.

4 - Aleksandar Radojičić

Popularnog glumca zavoleli smo kada se pojavio u filmu "Montevideo, Bog te video!", a vrlo brzo je osvojio srca dama svojim šarmom, osmehom i... mišićima!

3 - Vladimir Vuksanović

Maneken Vladimir Vuksanović takođe se vrlo često nalazio na popisu jednog od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji. Dovoljan je jedan pogled na njegovo prelepo lice i savršenu građu da vam bude jasno zašto.

2 - Dušan Vlahović

Među najpoželjnijima je definitivno i fudbaler Dušan Vlahović. On je najpraćeniji i na društvenim mrežama, dok njegov emotivan život još od ranije privlači pažnju.

1 - Dušan Šušnjar

Na prvom mestu našao se bivši maneken i model Dušan Šušnjar. Dušan je nekada bio model, a sada je direktor kompanije koja se bavi upravljanjem otpadom.

Sa ovim izborom složile su se mnoge žene, a šta vi kažete, kako vam se dopada ova lista najzgodnijih muškaraca? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.