PAS JOJ JE OVAKO OTKRIO DA IMA PET TUMORA U 24. GODINI: Imala POBAČAJ ZA POBAČAJEM, a ono što joj je URADIO...
Žena imala rak štitne žlezde, Foto: Prinstcreen/Youtube/AUSLENDERI

užas

PAS JOJ JE OVAKO OTKRIO DA IMA PET TUMORA U 24. GODINI: Imala POBAČAJ ZA POBAČAJEM, a ono što joj je URADIO...

Prvo je izgubila jednu trudnoću, a onda još četiri

Objavljeno: 08:20h

Karcinom štitne žlezde su sve izrasline koje se javljaju u štitnoj žlezdi. Od toga je bolovala i Magdalena, koja je za Jutjub kanal "Auslanderi" ispričala kako je saznala da ima bolest. Kada se udala prvo je njen suprug odlučio da uzme psa. Tvrdi, da je to bila ljubav na prvi pogled koja je kasnije očigledno spasila. Ipak, doživela je buran period. Prvo je izgubila jednu trudnoću, a onda još četiri.

- Ja sam osim tog prvog, imala još četiri pobačaja. Sve zajedno sam izgubila pet trudnoća, a rodila sam svoju ćerku u šestoj trudnoći. Teško da bi ja te pobačaje podnela da nije bilo Rejne (psa). To je emotivno i teško. Iz početka to je pas koji je uvek tu, popne se na kuk, stomak, uvek je tu negde - rekla je ona iskreno.

Onda je pas počeo čudno da se ponaša.

- U jednom periodu života, to je bilo 2015. godine ona se doslovno meni popne na rame i stavlja glavu na vrat. Non stop njena glava na mom vratu. Da bi se slučajno ispostavilo, moja mama koja je imala problema sa zdravljem, mene nazvala i rekla da ne zna koji je razlog tih pobačaja. Sve analize smo uradili muž, ja. Majka je pričala sa doktorom i on kao uradio bi mi neke analize. Ja kao ne da mi se, ne mogu. Da bi mama insistirala. Odem u Zagreb i tada mi otkriju da imam na štitnoj tumor i na sve četiri paratiroidne žlezde. Znači, sve zajedno sam u vratu imala pet tumora. Meni je to bio šok. Meni mama kaže zvao je doktor, nije dobro, moraš na operaciju imaš tumore. Sa 24 godine, kaže ne jedan nego pet. Ja sam otišla, hvala Bogu živa sam i zdrava. Kad si mlad, podneseš lakše. To je sve prošlo, nakon par meseci, meni se Rejna nije pela na vrat, da li je ona to nešto osetila... Ja na sebi nisam ništa osetila - objašnjava.

Danas, Magdalena ima jednu ćerku.

- Uspeli smo, a mi smo se pomirili sa tim nećemo imati dece. Verujem da svaka žena koja čuje ovo, a ne može da ima dece, ima neku problematiku, oseća se oštećeno. Ne smatram se lošijom osobom, nego jednostavno osećaš se oštećeno. Kao da si manje žensko - kaže da se uvek pitala da li će je muž ostaviti zbog toga, ali on joj je jasno stavio do znanja koliko je voli čak i da nemaju dete.

02:16

OD OBIČNE GLAVOBOLJE UMIŠLJAJU DA IMAJU RAK! Zašto je HIPOHONDRIJA najteža za LEČENJE? Psihoterapeut Puretić: Sve počinje ODAVDE

(Espreso/republika/Nevena Jakovljević/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.