ŽENE REKLE KOLIKO JE VELIČINA BITNA: Momci, ova BROJKA je dovodi do VRHUNCA
Ilustarcija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

ŽENE REKLE KOLIKO JE VELIČINA BITNA: Momci, ova BROJKA je dovodi do VRHUNCA

Uprkos popularnom verovanju, muškarci sa velikim polnim organom nisu san svake žene, tvrdi seksualni stručnjak iz Australije Nadja Bokodi.

Objavljeno:

Ona je veliki muški polni organ uporedila sa štiklama kod žena – čim je veća peta, teže je hodati u njima. Kaže da je svesna kako opsesija veličinom postoji oduvek, ali smatra i da nije utemeljena.

„Čak i lik iz popularnog sitkoma iz devedesetih, Džordž Konstanca iz serije Sajnfeld, nije mogao da izbegne pritisak i izmerio je veličinu svog polnog organa“, piše Bokodijeva. Tada se partnerka drugog lika, Džerija, nasmeje kada vidi da je Džordžov polni organ mali, prenosi portal Indeks.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

„Šala je jasna – predrasuda je da mali polni organi pripadaju patetičnim, neseksipilnim muškarcima i kao takvi, zaslužuju podsmeh“, kaže ona.

Ipak, razlike nisu baš tolike koliko se čini na prvi pogled. Opsežna mega analiza koja je objedinila podatke iz 17 studija i uključivala preko 15.000 muškaraca utvrdila je da je prosečni penis u erekciji dugačak oko 13 cm, a odstupanja od toga variraju za samo nekoliko centimetara kod otprilike 80% muškaraca.

Sa druge strane, čak 75% ispitanih žena smatra da veličina nije bitna, jer one ne mogu da postignu orgazam samo od penetracije.

Bonus video:

03:36

Mina Kostić

(Espreso/Krstarica/M.K./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.