DAVIDA JE VOLEO BALKAN, SRBI SE LEPILI ZA EKRAN DA BI GA VIDELI: Danas ima KOSU i BRADU kao POP, neprepoznatljiv je
David, Foto: Printscreen/Youtube/DomaciFilmoviTv

paŽnja

DAVIDA JE VOLEO BALKAN, SRBI SE LEPILI ZA EKRAN DA BI GA VIDELI: Danas ima KOSU i BRADU kao POP, neprepoznatljiv je

Najomiljeniji lik je bio definitivno mali David, sin inspektora Boška Simića, kojeg je igrao Ljubiša Samardžić. Davida je glumio Marko Stojiljković

Objavljeno:

Svi smo mnogo voleli seriju "Policajac s Petlovog brda", od kako je izašla prva epizoda još davne 1993. godine. Rado smo gledali sve reprize iste, a sada se pitamo kako izgledaju glumci koje smo gledali na malim ekranima.

Najomiljeniji lik je bio definitivno mali David, sin inspektora Boška Simića, kojeg je igrao Ljubiša Samardžić. Davida je glumio Marko Stojiljković.

Ćerke su igrale Branka Katić, Katarina Radivojević i Tijana Vukotić. Jasna, Sonja, Tanja, David i najmlađi član velike porodice inspektora Boška Simića. .

Dok su Katarina i Branka napravile zavidnu karijeru, Tijana i Marko nisu ostali u svetu glume.

Tijana je u seriji imala konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno, to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere.

Ona je završila veterinu, a on se opredelio za filmskog kritičara. Iako se jednom pojavio u epizodi "Otvorena vrata".

Jasno je da mu je više prijala druga strana kamere

Sa njegovih društvenih mreža znamo da se kritikom bavi u „hevi metal stilu“. Ima i svoj blog "Film na dan“, u kome analizira aktuelna ostvarenja i utiske sa domaćih i međunarodnih filmskih manifestacija.

Imidž je malo promenio, danas ima dužu kosu i bradu, a i više ne živi u Srbiji već u Sloveniji, ali redovno dolazi u Srbiju kako bi prisustvovao filmskim festivalima.

00:31

JAČA OD SUDBINE

(Espreso/republika/M.O./prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.