BOŽE, ŠTA JE URADIO SIN EMINE JAHOVIĆ SA SAMO 10 GODINA: Majka se hitno OGLASILA I POKAZALA svi završili u NEVERICI
Emina Jahović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

paŽnja

BOŽE, ŠTA JE URADIO SIN EMINE JAHOVIĆ SA SAMO 10 GODINA: Majka se hitno OGLASILA I POKAZALA svi završili u NEVERICI

Ona je sa svojim pratiocima podelila ponos što je dečak, vrlo spretno, napravio krem brule

Objavljeno:

Sin Emine Jahović, mlađi Javuz Sandal, posebnog je senzibiliteta. Za razliku od brata Jamana povučen je, nezainteresovan za publicitet, osim toga iz nekog razloga odbija da nauči srpski jezik.

Dok stariji pevačicin naslednik voli društvene mreže, jednom je čak s ponosnim ocem učestvovao u spotu ili, pak, reklami, mlađi ne mari mnogo za svetla reflektora.

Dugo je kantautorki bilo potrebno da shvati šta je to što njenog mezimca privlači, kakvi su mu afiniteti, a nedavno je slučajno sa „instagramerima“ podelila oduševljenje što je Javuz konačno pokazao interesovanje za nešto.

Naime, sin Emine Jahović i Mustafe Sandala obožava da kuva, što ide uz činjenicu da je već sada, sa desetak godina, veliki gurman. Raduje ga kada pop zvezda poželi da zajedničko vreme provedu u svom domu, u kuhinji.

Emina
foto: Printscreen/Instagram/yaemina

Zajedničkim snagama tada pripremaju omiljene specijalitete, ipak sve donedavno ona tu njegovu pasiju i ulogu kulinarskog pomoćnika nije shvatala ozbiljno. Sve dok mali Javuz nije odlučio da samostalno obavi posao Emina nije razumela koliko ga to sve raduje.

Ona je sa svojim pratiocima podelila ponos što je dečak, vrlo spretno, napravio krem brule.

Za početak je činijicu napunio ukusnim fileom, a potom šećer na vrhu karamelizovao brenerom.

- Naša kulinarska lekcija uspešno je završena za ovaj dan. Ponosna na mog sina - napisala je u opisu videa pevačica i izazvala bujicu predivnih komentara pratilaca.

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

(Espreso/Magazin novosti/Story/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.