ŽENA IZ FINSKE OTKRILA SUPER TRIK KOJIM SE SLUŽI NA MINUS 30: Ako se OVAKO obučete, ne može vam zima NIŠTA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik-Tok/s3lmaxoxo

SAZNAJTE

ŽENA IZ FINSKE OTKRILA SUPER TRIK KOJIM SE SLUŽI NA MINUS 30: Ako se OVAKO obučete, ne može vam zima NIŠTA (VIDEO)

Žena koja živi u Finskoj pokazala je način oblačenja kada su temperature u minusu, a njen video je pogledalo 6 miliona ljudi

Objavljeno:

Selma je objavila video u kojem je pokazala kako izgleda njen proces oblačenja kada je napolju na -30 stepeni, a snimak je ubrzo postao hit na internetu, sa 6 miliona pregleda i više od 700.000 sviđanja!

Na početku snimka pojavila se u majici bez rukava, donjem delu trenerke i čarapama, a zatim je počela da se oblači - sloj po sloj. Obukla je dva džempera, prvo tanji, a preko njega deblji, grejače za noge i farmerke preko trenerke. Zatim još jedne čarape, šal, jaknu, kapu, dva para rukavica i na kraju čizme postavljene unutra krznom. Tek tada je bil spremna za izlazak na hladnoću.

Među oduševljenim komentarima ljudi koji su pogledali video, bio je i sledeći: "Kako si uspela da navučeš farmerke preko trenerke?", a jedna žena je napisala: "Haha, ja se smrzavam i na 10 stepeni."

BONUS VIDEO

01:13

SPECIJALNI GOST S NEVEROVATNOM PRIČOM: Prvi put igrao balet, uporedo dok ga je gledao! Opisao ovaj fenomen, PA DAO SAVET PLESAČIMA

(Espreso/najzena/Vesna Vukadinović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.