TURSKI GLUMAC KOJEG SU SRPKINJE OBOŽAVALE PROGOVORIO O SVOM INTIMNOM ŽIVOTU: Brutalno ISKREN o tome da li je GEJ
Kenan Imirzalioglu, Foto: Printscreen/Instagram kenanimirzalioglu

pažnja

TURSKI GLUMAC KOJEG SU SRPKINJE OBOŽAVALE PROGOVORIO O SVOM INTIMNOM ŽIVOTU: Brutalno ISKREN o tome da li je GEJ

Rođen sam 18. juna 1974. u malom selu Bala, predgrađu Ankare, u porodici poljoprivrednika, kao najmlađe od troje dece

Objavljeno:

Od kada je upoznao Sinem, činilo se da je Kenan postao drugačiji čovek. Pre nje je njegov privatni život često izgledao kao jedna od sapunica u kojima glumi.

Turski glumac Kenan Imirzalioglu (48), kojeg naša javnost najviše pamti po ulozi Ezela, prošle godine je ponovo postao otac. On i njegova 13 godina mlađa supruga Sinem Kobal venčali su se 2016. godine, a u oktobru 2020. prvi put su postali roditelji ćerke Lalin.

Od kada je upoznao Sinem, činilo se da je Kenan postao drugačiji čovek. Pre nje je njegov privatni život često izgledao kao jedna od sapunica u kojima glumi – nakon raskida sa manekenkom Ozge Akbulut, spekulisalo se o njegovoj homoseksualnosti i navodnoj vezi sa kolegom Ugurom Judželom, a uhapšen je i zbog posedovanja marihuane.

Kenan Imirzalioglu
foto: Printscreen/Instagram kenanimirzalioglu

Markantni glumac iz serije Ezel otkriva kakav je u privatnom životu kako je od siromašnog dečaka sa sela postao najlepši muškarac na svetu i slavni glumac, čija popularnost prevazilazi granice Turske.

Turska serija Ezel, koja je inspirisana romanom A. Dime Grof Monte Kristo, stekla je ogromnu popularnost, a posebno zgodni glumac Kenan Imirzalioglu, tada jedan od najpoželjnijih turskih neženja.

Odrasli ste na selu. I pored ogromnog publiciteta, ostali ste skromni, ne razmećete se uspehom?

Rođen sam 18. juna 1974. u malom selu Bala, predgrađu Ankare, u porodici poljoprivrednika, kao najmlađe od troje dece. Rado se sećam detinjstva na imanju, igranja sa kozama i ovcama... Moglo bi se reći da počinje put ka uspehu već u 12. godini kad me porodica šalje na školovanje u Ankaru, gde sam privukao pažnju, posebno devojčica, košarkaškim uspesima. Bio sam tad prilično temperamentan, morao sam da naučim da se izborim za sebe. Bio sam dete sa sela,

Put do uspeha

Zbog velike želje oca diplomirali ste matematiku na Tehničkom fakultetu Jildiz. Kako se desilo da umesto da postanete profesor, vi zaplovite u glumačke vode?

Još kao mali znao sam satima da glumim pred ogledalom a to je izluđivalo moju majku koja nije želela da prihvati da će njen ljubimac možda postati glumac. Zbog visine 193 centimetra, moj najbolji prijatelj me nagovorio da se prijavim na takmičenje za najboljeg turskog modela što me je na kraju dovelo do titule najboljeg muškog modela sveta za 2001. godinu. Kao mali sanjao da bude Supermen, a ističe da mu je hobi gajenje bonsai drveća, ljubičica i gardenija! Kenan kaže da su mu najveći porok cigarete, kao i da ne može da živi bez hevi metala, a omiljeni bendovi su mu “Metalika”, “Sepultura” i “Ajron Mejden”.

Imate atletsku građu, kojom privlačite pozornost na sebe. Vežbanje ili genetika?

Deda je bio viši i korpulentniji od mene. Visoki su i moj brat i starija sestra, koja s tetkom drži butik venčanica u Ankari". Mogu da zahvalim odrastanju na selu a, i košarci što sam razvio sportski duh i potrebu za fizičkim naporima.

Šta vam je donela titula najzgodnijeg muškarca sveta?

Ponosan sam na svoje buntovničke dane, kao i na manekensko iskustvo, ali u novcu i slavi uživam vrlo racionalno. Pobeda na izboru najboljeg svetskog modela otvorila mi je vrata filmske industrije jer sam zapao za oko turskom reditelju Osmanu Sinavu. "Ti imaš u sebi taj elektricitet koji će privući gledaoce", tvrdio je Sinav. Seija Ludo srce mi je donela i prvu devojku, glumicu Zejnep Tokus, s kojom je bio u vezi godinu dana. Nakon toga su počeli drugi projekti poput glavne uloge u seriji Gorki život 2005, i tad je već krenula popularnost. Ljudi su me prepoznavali na ulici, ha, ha...

Dobili ste prestižnu nagradu "Ismail Cem Television Awards", što govori da niste slučajno izabrali ovaj poziv. Da li je gluma postala vaš život i koliko vas je promenila?

Bežim od medija, ne čitam ni tekstove na internetu jer želim mir. Volim da imam kontrolu nad svojim životom, posebno nad svojom privatnošću. Od mene nikada nećete doživeti da ugostim medije u svom domu. Granicu negde treba povući. Imam ponos i principe od kojih ne odustajem.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.