MUSLIMANKA SE UDALA ZA SRBINA DUŠANA, PA SE OTAC JAVNO ODREKAO NJE: Zbog onog što je usledilo, svi u NEVERICI
Merima i Dušan, Foto: Printscreen/facebook/Merima Buzimkić-Pavlović

PAŽNJA

MUSLIMANKA SE UDALA ZA SRBINA DUŠANA, PA SE OTAC JAVNO ODREKAO NJE: Zbog onog što je usledilo, svi u NEVERICI

Iako su se susreli sa početnim neodobravanjem, Merimini roditelji su ubrzo prihvatili Dušana i oduševili su se kada su ga upoznali.

Objavljeno:

Merima Buzimkić i Dušan Pavlović su par koji je svoju ljubav izgradio usred rata u Bosni i Hercegovini. Njihova priča o braku iz ljubavi, između muslimanke i pravoslavca, predstavlja istinsku inspiraciju. Merima je kao izbeglica iz Bosne stigla u Beograd 1992. godine, tražeći svoju tetku. Tamo je upoznala Dušana, koji ju je pozvao na svoju slavu, a potom je usledilo i njegovo romantično venčanje. Njihova ljubavna priča počela je usred teških vremena, ali je opstala i izrasla u srećan i dugogodišnji brak. Podrška roditelja

Iako su se susreli sa početnim neodobravanjem, Merimini roditelji su ubrzo prihvatili Dušana i oduševili su se kada su ga upoznali. Iako su bili različitih nacionalnosti i vera, porodica je pronašla način da se složi i da prihvati različitost, prenosi "Stil".

Iako su se susreli sa početnim neodobravanjem, Merimini roditelji su ubrzo prihvatili Dušana.

Merima
foto: Printscreen/facebook/Merima Buzimkić-Pavlović

Vera kao lični izbor Merima ističe da vera i nacija nisu njena životna odrednica, već da je za nju važno kakav je neko čovek. Ona poštuje sve verske praznike i vaspitava svoje ćerke u duhu tolerancije i poštovanja prema svim ljudima. Merimina priča o ljubavi i toleranciji predstavlja inspiraciju i podseća nas da je moguće izgraditi srećan i harmoničan život uprkos razlikama. Njihova porodica slavi Božić i Bajram, čime šalju snažnu poruku o poštovanju i prihvatanju različitosti.

Merima i Dušan danas imaju podršku svih

Priča o Merimi i Dušanu nas podseća da ljubav nema granice i da je tolerancija ključ za harmoničan suživot. Njihova priča je primer kako ljubav može prevazići sve predrasude i nesuglasice, te nas inspiriše da gajimo poštovanje i ljubav prema svim ljudima, bez obzira na njihovu nacionalnu ili versku pripadnost.

00:52

KOMŠINICE OTKRILE ŠOK ISTINU O DEJANU: Prešao u islam, ide u džamiju i posti Ramazan! DALILU PLJUJU, A KUKAJU ZA NJIM!

(Espreso/Republika/ Nevena Jakovljević /Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.