ŽENA PILA JABUKOVO SIRĆE 30 DANA SVAKI DAN: Zbog FRAPANTNE promene koju je doživela ostala je IZBEZUMLJENA
Jabukovo sirće, Foto: Profimedia

šok

ŽENA PILA JABUKOVO SIRĆE 30 DANA SVAKI DAN: Zbog FRAPANTNE promene koju je doživela ostala je IZBEZUMLJENA

Žena je pila mesec dana jabukovo sirće i videla je promene

Objavljeno:

Jabukovo sirće je hvaljeno kao čudesni napitak za gubitak težine. Jedna žena je odlučila da ga konzumira mesec dana, a onda je prenela svoje iskustvo.

- Ja sam ga predano konzumirala mesec dana, i evo šta se desilo. Uvek sam sanjala da imam fantastičnu figuru, baš kao moje omiljene zvezde Priianka Chopra i Deepika Padukone! Imaju obline na svim pravim mestima, i čoveče, da, izgledaju sjajno u svemu što nose. Možda zvuči smešno, ali ja sam neko ko može da dobije na težini, čak i ako dišem! Da, imam veliku tendenciju da budem gojazana i upravo zbog toga pokušavam i činim sve da svoju težinu držim pod kontrolom. Zato što gubitak težine zahteva mnogo truda. Prošlog meseca sam imala dug razgovor sa svojim najboljim prijateljem koji me je zamolio da probam jabukovo sirće zbog njegovih zdravstvenih prednosti, uključujući gubitak težine. Nisam bila sigurna da li treba, ali sam odlučila da nastavim sa planom. Na kraju krajeva, nema štete ako samo pokušaš - rekla je ona u svojoj ispovesti za "Health shots".

Žena je pila mesec dana jabukovo sirće i videla je promene

Jabukovo sirće
foto: Profimedia

- Dakle, uz zdravu ishranu i intenzivnu rutinu vežbanja, jabukovo sirće je postalo deo mog života. Ja sam ga verno konzumirala svaki dan mesec dana i mislim da je to jedna od najboljih odluka koje sam donela. Osim što mi je pomogao da smršam, učinio je mnogo više. Odlučila sam da istražim pre nego što kupim pravu sortu. Na Internetu postoji milion varijanti, tako da zaista morate znati šta da izaberete. Nekoliko zdravstvenih blogova i veb lokacija preporučilo je da jabukovo sirće, i to je upravo ono što sam kupila! Ali šta je to tačno? To znači da originalna kultura bakterija koja je korišćena za pravljenje sirćeta nije filtrirana tokom procesa proizvodnje. Ukratko, hranljive materije i bakterije nisu destilovane nakon što je sirće bilo spremno. I kako ga identifikovati? Možete videti smeđe čestice deponovane na dnu boce. Za ovu varijantu jabukovog sirćeta se kaže da pomaže kod gubitka težine, zdravlja srca, upravljanja holesterolom i nivoa šećera u krvi.

Moj 30 - dnevni ritual

- Posle provere sa doktorom, odlučila sam da započnem ovu praksu. Već prvog dana odlučila sam da odem na celodnevno čišćenje. Dodala sam dve kašičice jabukovog sirćeta u litar vode i pila svakih nekoliko sati. Možda vam se u početku neće svideti ukus, ali ćete se vremenom naviknuti na njega. Prvi dan nije bio loš, iako sam s vremena na vreme trčala u toalet! Sutradan sam jutro počela sa kašičicom jabukovog sirćeta i pola kašičice meda, uz šolju tople vode. Pratila sam ovu praksu svaki dan mesec dana, i evo šta sam primetila: stalno sam se osećala naduveno, ali nakon što sam probala jabukovo sirće, osećala sam se mnogo lakše i aktivnije.

- Moja koža se poboljšala i te kako! Pošto imam masnu kožu, stalno sam u opasnosti od izbijanja akni, ali moje lice je vidno čisto ovog meseca!Osetila sam veliku razliku u varenju i apetit mi se smanjio. Osećam da se moja glad sada može lako kontrolisati. Moj nivo holesterola je stabilan, iako sam jela brzu hranu između (više puta). Iako moja težina nije drastično smanjena, osećam se mnogo lakše i zdravije!

00:33

OD KRETEN DIJETE KILOGRAMI SAMI NESTAJU! Voislav Ilić otkrio kako da lako smršate, bez TRENIRANJA I ZDRAVE ISHRANE

(Espreso/Republika/Nevena Jakovljević /Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.