GINEKOLOG PREGLEDAO ĆERKU, PA PO OVOME DOLE OTKRIO DA JE DEČKO VARA: Pao je u ŠOK kad je primetio ČUDNU STVAR NA...
Ilustracija, Foto: MasterVideo / Alamy / Alamy / Profimedia

PAŽNJA

GINEKOLOG PREGLEDAO ĆERKU, PA PO OVOME DOLE OTKRIO DA JE DEČKO VARA: Pao je u ŠOK kad je primetio ČUDNU STVAR NA...

Ova devojka na društvenim mrežama otkriva da joj je tata ginekolog, što je izazvalo veliku polemiku

Objavljeno:

Isabel Salas šokirala je intimnim priznanjem na TikToku. Njen video na društvenim mrežama nedavno je postao viralan nakon što je podelila nešto o svom ocu što je njoj normalno, ali nekima baš i ne.

Odnos između očeva i ćerki nešto je zaista posebno. To je veza za ceo život. U većini slučajeva, jaka povezanost je obično poželjna. Međutim, neki idu predaleko, pa tako, prema mišljenjima mnogih, ova devojka možda ima previše poverenja u svog oca, prenosi Bright Side.

Važno je naglasiti da stručnjaci preporučuju redovan odlazak na ginekološki pregled kako bi se proverilo da li je sve u redu ili rano otkrili problemi. Međutim, pronaći ginekologa kojem verujete može biti veoma teško.

@isabelsalasv

Quisiera decir que es contenido pero sí sucedió hace años 🫠

♬ Black Swan - Swan Lake - Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Ipak, mnogima je još teže da zamisle da idu na ginekološke konsultacije kod tate. Ova devojka na društvenim mrežama otkriva da joj je tata ginekolog, što je izazvalo veliku polemiku. Mnogi su izrazili negodovanje i zabrinutost zbog situacije jer bi mogla da bude neugodna i neprofesionalna.

Uostalom, seksualno zdravlje je važna tema i treba je tretirati s ozbiljnošću i poštovanjem.

- Kad te tvoj ginekolog, koji ti je i tata, pregleda i otkrije da te dečko vara... - rekla je.

Ispostavilo se da je njen tata primetio nešto čudno tokom pregleda. U videu koji je objavljuje vidi se ordinacija i ekran s rezultatima pregleda. Nakon toga, ona je snimila svog oca kako sedi za stolom dok unosi neke podatke u kompjuter.

Komentatori su imali podeljena mišljenja. Ipak, najviše pažnje izazvalo je pitanje kako je tata saznao za prevaru Isabelinog dečka.

Ispostavilo se da je Isabel otkrila da je imala ponavljajuće infekcije uprkos lečenju.

Tada su njeni pratioci ostali potpuno zbunjeni i pitali su se je li primereno da otac na takav način pregleda svoju ćerku.

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

(Espreso/ Blic žena/Marija Brčić/ Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.