KRZNENI LJUBIMCI: Kako najlakše ukloniti dlake od PSA ili MAČKE sa nameštaja?
Ilustracija, Foto: Promo

Promo

KRZNENI LJUBIMCI: Kako najlakše ukloniti dlake od PSA ili MAČKE sa nameštaja?

Četka je posebno dizajnirana kako bi efikasno uklonila dlake s različitih vrsta površina, uključujući nameštaj, odeću, tepihe

Objavljeno:

Zamislite dom u kojem je svaki kutak čist i “oslobođen” od dosadnih dlaka vaših ljubimaca. Zahvaljujući čarobnoj četki za uklanjanje dlaka od ljubimaca, sada je moguće ostvariti ovu želju. Ova inovativna četka postala je neizostavan deo svakog domaćinstva koje ima ljubimca, jer pruža efikasno i brzo rešenje za uklanjanje dlaka sa svih površina – pogledajte OVDE detalje.

Četka je posebno dizajnirana kako bi efikasno uklonila dlake s različitih vrsta površina, uključujući nameštaj, odeću, tepihe. Ergonomski dizajn četke omogućava jednostavno držanje i korišćenje, čineći proces čišćenja brzim i bez napora. Četka poseduje duplu površinu – gornja vlakna čine da se dlake prevlačenjem četke preko neke površine zalepe za nju, dok prevlačenjem ruke na suprotnu stranu uklanjate dlake sa same četke. S toga, nemoguće je da se ona istroši.

Bez obzira na to da li imate psa ili mačku, čarobna četka za uklanjanje dlaka od ljubimaca je savršena za uklanjanje njihovih dlaka s vaših stvari. Zato ne propustite da je nabavite po ceni boljoj nego ikada ranije OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Četka za ljubimce
foto: Promo

Za šta sve može da se koristi:

  • Za odeću, kapute
  • Za nameštaj
  • Za tepih
  • Za draperije

Čarobna četka za uklanjanje dlaka od ljubimaca postala je nezamenjiv partner u održavanju čistog doma ako imate krznenog ljubimca! Učinite svoj dom čistim i udobnim uz pomoć ove revolucionarne četke. A ako je sada poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999 uz veliku ćete dobiti i malu četku koja se može poneti u torbi, kao i postolje za samočišćenje četke.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.