OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA JE SAMO SE*S U GLAVI: Kad vas pogledaju ŽELE SAMO TO, ne biraju ni MESTO NI VREME
Ova četiri znaka su poznata po svojim seksi mislima, Foto: Profimedia

astro

OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA JE SAMO SE*S U GLAVI: Kad vas pogledaju ŽELE SAMO TO, ne biraju ni MESTO NI VREME

Horoskopski znaci kojima je uvek samo seks u glavi – da li ste među njima?

Objavljeno:

Poseduju tajanstvenu privlačnost koja upućuje na provokativniju prirodu.

Ova četiri znaka su poznata po svojim seksi mislima.

Škorpija

Škorpije su na vrhu lestvice najintenzivnijih i najstrastvenijih znakova Zodijaka. Sa svojim magnetskim šarmom i zavodljivom veštinom, imaju smisao za pretvaranje svakog razgovora u burnu aferu. Njihova misteriozna aura čini ih majstorima u ostavljanju trajnog utiska, ostavljajući druge da žude za više.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj odvažnoj i avanturističkoj prirodi. Ove vatrene osobe prihvataju strast bez razmišljanja, što ih čini neustrašivim pionirima u ljubavi. Njihova spontanost i entuzijazam pretvaraju se u otvoreni pristup intimnim vezama, što ih izdvaja kao prave provokatore.

seks
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj oštroumnosti i intelektualnoj snazi. Njihovi umovi, koji neprestano vrve od kreativnosti, bez napora upravljaju zamršenim plesom flerta. Blizanci šarmom ulaze u srca drugih putem pametne igre reči, stvarajući primamljivu mentalnu vezu koja često prelazi u senzualnija područja.

Vaga

Vage poseduju urođenu sposobnost očaravanja onih oko sebe. Njihov graciozan šarm i magnetska privlačnost čine ih majstorima zavođenja. Vage napreduju u ravnoteži davanja i uzimanja u odnosima, stvarajući atmosferu nabijenu strašću i željom, piše 24sata.hr.

BONUS VIDEO:

03:16

ŠKALJARAC UBIJEN PRED OČIMA DETETA ZBOG JEDNE ZABLUDE? Spasić: Moguće da je po sredi porodična osveta, izjava supruge indikativna

(Espreso/Zadovoljna/Marija Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.