OSOBE ROĐENE NA BOŽIĆ NISU NI SVESNE KOLIKO SU POSEBNE: Njima niko ništa NE MOŽE, ovo je njihova ZAŠTITA
Ilustracija, Foto: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia

ovo niste znali

OSOBE ROĐENE NA BOŽIĆ NISU NI SVESNE KOLIKO SU POSEBNE: Njima niko ništa NE MOŽE, ovo je njihova ZAŠTITA

Osobe rođene na Božić su posebne

Objavljeno:

Veruje se da imaju svog anđela čuvara koji deluje kao glas razuma, ali imaju i posebne karakterne osobine

Za osobe koje su rođene na Božić veruje se da će imati posebnu sudbinu obzirom da su rođeni na dan Hristovog rođenja. Oduvek se verovalo da će njima život biti naklonjen i da će kroz život uvek biti zaštićeni.

Mnogi smatraju da su ljudi rođeni 7. januara veoma inteligentni, nadareni i maštoviti. Takođe, veruje se da imaju svog anđela čuvara koji deluje kao glas razuma, ali i posebne karakterne osobine.

Božić, Badnje veče, Badnji dan
foto: Stefan Stojanović

Za ljude koji su rođeni na najveći hrišćanski praznik kaže se da imaju veliko srce i da se nesebično daju onima do kojih im je stalo. Takođe, veoma su predani i ne odustaju lako, u čemu god da se oprobaju, nevezano za to da li im ide od ruke ili ne.

Drugi ih smatraju ljudima od poverenja, onima koji nikada ne daju lažna obećanja, kako porodici i prijateljima, tako i u poslovnom okruženju jer se nikada ne zaleću da ponude više od onoga što mogu da daju.

Kada su u pitanju međuljudski odnosi, ove osobe su vrlo nežne i romantične. Ponekad umeju da deluju pesimistično, ali su zapravo samo vrlo oprezni i spremni za svaki preokret i ishod.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.