OVU ZADRANKU SU PROSLAVILE INTIMNE SCENE SA PEVAČEM PA JE NESTALA: Isplivale SLIKE u PETOJ DECENIJI OBLIĆE VAS ZNOJ
Korina Longin, Foto: Printscreen/Facebook/korina Longin Starr

PAŽNJA

OVU ZADRANKU SU PROSLAVILE INTIMNE SCENE SA PEVAČEM PA JE NESTALA: Isplivale SLIKE u PETOJ DECENIJI OBLIĆE VAS ZNOJ

Korina je nedavno obeležila svoj 41. rođendan i tim povodom objavila svoje nove fotografije na društvenim mrežama

Objavljeno: 08:01h

Korina Longin iz Zadra jedna je od najuspješnijih manekenki sa Balkana, a zavidnu karijeru ostvarila je i na svetskoj modnoj sceni. Još 2007. godine otišla je u Ameriku, a svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti.

Korina Longin se već s 15 godina odselila se u Njujork i odradila najveće kampanje, poput onih za Guess, Dolce & Gabbanu, Yves Saint Laurent i mnoge druge. Posebnu pažnju svetske javnosti Korina je privukla kad se pojavila u spotu N‘Synca za pesmu "Gone", rame uz rame sa Džastinom Timberlejkom.

U to vreme nije bilo svetskih časopisa čije naslovnice nije krasila, a revije je nosila u društvu Naomi Kembel i Kejt Mos.

Korina je nedavno obeležila svoj 41. rođendan i tim povodom objavila svoje nove fotografije na društvenim mrežama.

"41! Neizmerno sam zahvalna za još jedinu godinu života! Hvala svakome od vas za svu ljubav koju ste mi poslali povodom jučerašnjeg rođendana!! To mi uvek znači toliko puno! Mojoj porodici i prijateljima koji su mi rođendan učinili toliko posebnim - volim vas i večno sam zahvalna na vama - hvala vam!!!", napisala je Korina, a nove fotke oduševile su sve njene pratioce.

Nove fotografije otkrivaju da uprkos tome što odavno nije deo modnog sveta, lepota Korine Longin ne bledi. Inače, Korina se 2007. godine udala za repera Fredra Stara, sa kojim je dobila troje dece. Par ne voli da se eksponira, a iako Korinu na Instagramu prati oko 11.000 ljudi, ona i dalje najintimnije trenutke svog života čuva dalje od očiju javnosti.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Blic žena/Marina Brčić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.