RUS OTKRIO GENIJALNU NAMENU ČUVENOG WD-40 SPREJA: Domaćice će mu DOŽIVOTNO biti zahvalne na ovim CAKAMA (VIDEO)
WD sprej, Foto: Printscreen/Tik-Tok/andrelifehack

cake koje morate znati

RUS OTKRIO GENIJALNU NAMENU ČUVENOG WD-40 SPREJA: Domaćice će mu DOŽIVOTNO biti zahvalne na ovim CAKAMA (VIDEO)

Poznati WD sprej ima više namena od onoih na koje smo navikli

Objavljeno:

Ako volite zanimljive video klipove na Tik Toku koji vam otkrivaju razne kućne trikove, onda ste već verovatno čuli za Andreija Emelianova iz Sankt Peterburga u Rusiji.

Ovaj simpatični mladić, uvek šarmantno obučen u svojim videima u belu košulju s crvenom leptir mašnom ima zavidan broj pratilaca od čak 7,8 miliona, a njegove objave postižu gledanost i preko 40 miliona. Celi smisao njegovog profila jeste da on isprobava različite trikove na koje je naišao i otkriva da su uspešni ili ne.

Njegov video o korišćenju poznatog sprejaWD-40 u domu privukao je mnogo pažnje.

Iako smo već od ranije svi upoznati s raznim prednostima ovog spreja, Andrei nam je otkrio i neke nove trikove i načine korišćenje za koje do sada nismo znali. Između ostalog, mladić otkriva da je sprej moguće koristiti za uklanjanje tvrdokornog kamenca i vraćanja sjaja slavinama, uklanjanje flomastera s drvenih površina i uklanjanje rđe i znakova starosti na dotrajalim kvakama. Otkrio nam je kako je WD-40 koristan i za patent zatvarač koji je zapeo kao i za teške zavese.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/Krstarica/M.O./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.