DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 2. JANUAR: Devicama počinje NEDELJA LJUBAVI, jedan znak će iznanaditi stanje na RAČUNU
Horoskop, Foto: Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 2. JANUAR: Devicama počinje NEDELJA LJUBAVI, jedan znak će iznanaditi stanje na RAČUNU

Dnevni horoskop za utorak 2. januar 2024. godine

Objavljeno:

Pročitajte šta vam zvezde savetuju u dnevnom horoskopu za 2. januar 2024. na polju posla, ljubavi i zdravlja, piše astroputnik.com.

Ovan

Posao: Izvesni detalji mogli bi da vas koče i ovog dana, ali većina tipičnih Ovnova trebalo bi da se sa svim tim izbori bez većih problema.

Ljubav: Svi jaki osvajački aduti mogu danas doći do izražaja, pa je potpuno logično da ih iskoristite i budete aktivniji nego inače.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Moraćete možda danas malo više da se bavite greškama i propustima koji su nastali u prethodnom periodu, a prvenstveno su vezani za papirologiju.

Ljubav: Malo je verovatno da bude onih spektakularnih dešavanja, ali za početak biće dovoljno da pokažete nešto veću želju i volju, ako ništa drugo onda barem da se previše ne ulenjite i uspavate.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Horoskop
foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci

Posao: Prosečan radni dan je pred većinom Blizanaca i svi najvažniji profesionalni parametri trebalo da ostanu u već postojećim okvirima, uz najavu proširenja.

Ljubav: Uz pozitivan oreol ličnog šarma i najveći deo pratećih okolnosti biće naklonjen blizanačkim naporima da urade nešto direktno i konkretno na polju ljubavnih relacija. Samo napred.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Rak

Posao: Rakovi će morati da koriguju neke sitnije propuste, ispravljaju greške, a sve će to ići teško i bezvoljno. Još uvek ste pod uticajem praznika i baš vam nije do posla.

Ljubav: Sjajan dan vas pak očekuje na ljubavnom planu jer su se strasti pokrenule.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Bezmalo svi lavovski potezi trebalo bi da budu uspešni i nagrađeni odgovarajućom satisfakcijom na poslovnom planu. Oprezni budite sa finansijama.

Ljubav: Bilo bi mudro da ipak zadržite neophodni minimum racionalnosti i kontrole nad porivima, jer tu ipak postoje realne šanse da se povremeno pretera, najviše nepraktičnim očekivanjima od druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Devica

Posao: Jedan korak napred, nazad dva, tako bi otprilike mogao da protekne ovaj dan kod većine Devica. Samo bez nerviranja.

Ljubav: Slobodne Device, ova sedmica nije najsjajnija za ljubavna pitanja, niti za nove emotivne početke, niti za to da se vraćate u prošlost i razmišljate o njoj.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Opterećeni ste obavezama i svojim planovima vezanim za posao i finansije i potpuno ćete se posvetiti rešavanju nekih bitnih situacija i obaveza.

Ljubav: Veoma dobra astrološka klima pratiće Vage i tokom ovog dana uz moguće prijatno iznenađenje, pa se očekuje da budete aktivniji više nego ikad.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je radni dan prožet velikim angažovanjem na polju profesionalnih aktivnosti, pa nestrpljivost i nervoza mogu posebno biti naglašeni u komunikaciji sa kolegama.

Ljubav: Iako možda niste bili sigurni kako se odvija situacija kada je vaša nova simpatija u pitanju, danas možete dobiti potvrdu da je zainteresovana za bolje upoznavanje.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekcija.

Strelac

Posao: Izuzimajući moguće nestrpljenje i par nervoznih reakcija zbog toga sve ostalo na polju poslovnih aktivnosti trebalo bi da ide na ruku Strelčevima tokom ovog dana.

Ljubav: Od vas se očekuje da više nego inače date svoj najkonkretniji doprinos kako bi bili uspešniji na polju ljubavi.

Tarot, Zodijak, Horoskop, Astrologija
foto: tony french / Alamy / Profimedia

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Prateće okolnosti zahtevaju maksimalan oprez, posebno u vezi poštovanja polja kompetencija i načina delovanja. Odnosi sa saradnicima su na ivici pucanja, moraćete da pronađete neko rešenje ili dogovor.

Ljubav: Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste želeli, potegnu kao aktuelne pokušajte da eliminišete mogućnost neke žešće rasprave.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Potražite i pomoć od kolega, pa makar jedan deo posla prebacite na njih, jer zatrpani obavezama u žurbi možete napraviti ozbiljnije propuste za koje će vam trebati mnogo više vremena da ih ispravite.

Ljubav: Trebaće vam dosta podrške i razumevanja od drage osobe, kako biste što lakše prebrodili par kriznih situacija u sferi ljubavi, tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Najveći broj Riba pratiće ovog utorka suočavaće se sa pojačanim pritiskom na polju profesionalnih aktivnosti, ili će makar takav utisak imati. Ipak, nema razloga za velike brige.

Ljubav: Neko ima ozbiljne namere da vas osvoji i svojom upornošću će i uspeti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bonus video

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Zadovoljna.nova/Zorica Antonijević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.