DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 1. JANUAR: Jarčevima REPRIZA DOČEKA, evo koga čeka LJUBAV prvog dana 2024. godine
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 1. JANUAR: Jarčevima REPRIZA DOČEKA, evo koga čeka LJUBAV prvog dana 2024. godine

Dnevni horoskop za ponedeljak 1. januar 2024. godine

Objavljeno:

Otkrijte šta su vam zvezde spremile u horoskopu za 1. januar 2024. na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Prvi radni dan u sedmici i novoj godini Ovnovima donosi dosta obaveza i nestrpljenja kada je pokretanje nekih inicijativa u pitanju. Pokušajte da izbegnete impulsivne reakcije.

Ljubav: Impulsivnost i donošenje naglih zaključaka nisu poželjni kada je ljubavna sfera u pitanju, budite opušteniji.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Horoskop
foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Bik

Posao: Solidan i energičan početak radne sedmice je pred Bikovima, obratite pažnju na moguće manje nesporazume u komunikaciji sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Budite šarmantni i opušteni i provedite prijatne trenutke uživajući u novom poznanstvu koje bi danas moglo da se ukaže na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dosta posla je danas pred tipičnim predstavnicima Blizanaca, gde će imati prilike da pokažu svoje komunikacijske veštine, posebno ukoliko ste vezani za poslovanje sa inostranstvom ili na neki način sa putovanjima.

Ljubav: Nije povoljan dan da sebe i dragu osobu opterećujete detaljima iz prošlosti, razmišljajte u pravcu budućnosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Nastavlja se period povoljnih okolnosti na Rakovskom profesionalnom planu, pa se uz dobru organizaciju i raspodelu obaveza ne očekuju veći problemi.

Ljubav: Slobodni Rakovi imate opciju za nove i vrlo zanimljive kontakte i to najpre preko prijatelja i društvenih mreža.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Ukoliko se budete držali realnih činjenica i obuzdavali povremene nalete nestrpljenja bez većih teškoća bi trebalo da savladate potencijalne izazove koji vas mogu očekivati već na samom startu ove radne sedmice.

Ljubav: Moguće komplikacije i nerazjašnjene situacije se mogu isprečiti danas na ljubavnom planu. Dajte sve od sebe da konačno stavite tačku i krenete napred bez opterećenja.

Zdravlje: Budite umereni u vašoj omiljenoj hrani i piću.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Devica

Posao: Pune ruke posla imaće Device tokom celog dana. Od samog starta poslovi će ići sporije nego što bi trebalo i to će se odražavati na vaš nervozan stav.

Ljubav: Ukoliko vam obaveze dozvole, lep dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu, gde nije isključeno da vas draga osoba iznenadi nekim finim znakom pažnje.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Povećan obim posla očekuje Vage, ništa strašno, potrebno je da se malo bolje organizujete i racionalnije rasporedite energiju.

Ljubav: Slobodne Vage, mnogo priče i lepih dešavanja vas očekuje i danas, posebno ukoliko ste upoznali novu simpatiju. Organizujte reprizu dočeka, izađite negde zajedno. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar početak radne sedmice uz veliko angažovanje je pred Škorpijama. Obaveza ima na pretek, ali pojaviće se i nove poslovne mogućnosti.

Ljubav: Dan nije loš da se pozabavite ljubavnom sferom, pod uslovom da vam poslovne obaveze ne oduzmu suviše dragocenog vremena.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Dosta obaveza vezanih pre svega za polje komunikacije i tehničke organizacije očekuje Strelce ovog ponedeljka.

Ljubav: Problemi koji su kulminirali tokom prethodnog perioda sada se polako smiruju i vi možete naći pravo, zajedničko rešenje.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Horoskop
foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarac

Posao: Prvi radni dan ne bi trebalo da donese veće izazove kod većine Jarčeva kada je u pitanju obavljanje osnovnih aktivnosti.

Ljubav: Dan je povoljan da sve zamišljene ljubavne akcije sprovedete u delo bez problema. Možda reprizirate doček.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Obratite posebno pažnju na formalnosti i papirologiju da vam neki sitni propust nije promakao, kako biste izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Nije isključeno da vas danas ne zaintrigira poziv od stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Manje više solidan dan je pred Ribama da svoje zacrtane obaveze obave na način na koji su zamislile. Čuvajte se zlobnih komentara koji mogu pristizati iz redova konkurencije.

Ljubav: Period je preispitivanja vaših relacija sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu ima i druga strana.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

bonus video

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/zadovoljna.nova/Zorica Antonijević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.