RUSKINJA OTKRILA KAKO DA PRIVUČETE BRDO PARA U 2024. GODINI: Evo šta treba da obučete,a šta se danas NIKAKO ne radi
Ilustracija, Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

SAZNAJTE

RUSKINJA OTKRILA KAKO DA PRIVUČETE BRDO PARA U 2024. GODINI: Evo šta treba da obučete,a šta se danas NIKAKO ne radi

Ona tvrdi da bi bilo dobro da ih praktikujete pre nego što 31. decembra sat otkuca ponoć

Objavljeno:

Osim poznatih običaja i verovanja za Novu godinu koji su se godinama, decenijama i vekovima održali međut brojnim narodima u svetu, postoje i oni koji kroz spirtualnost privlače novac, sreću i ljubav. Neke od njih je otkrila i ruski spiritualni vodič, Elena Hristafarida. Ona tvrdi da bi bilo dobro da ih praktikujete pre nego što 31. decembra sat otkuca ponoć Evo o čemu je reč?

1. Oslobodite se nepotrebnih stvari

Nova godina - novi mi! Prvo što treba da uradite jeste da se rešite starih i nepotrebnih stvari. Ne postoji uzalud u mnogim zemljama tradicija bacanja starog nameštaja u novogodišnjoj noći. Izbacivanje komoda i fotelja kroz prozore, iako je po staroj tradiciji, svakako se ne preporučuje, ali ako ih iznesete kroz vrata, biće sve u redu. Ne zaboravite i da izbacite đubre 31. decembra.

Inflacija, Novac, Dolar
foto: Profimedia

2. Privucite nove stvari

Kako biste privukli nove stvari, a slobodni ljubav u novoj godini, dobro je 31. decembra obučete barem jednu novu stvar. To može da bude nova haljina, odelo, neki modni detalj ili donji veš u određenoj boji. Važno je da ovu stvar nosite u ponoć.

Ljubav, Novac
foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

3. Privucite priliv novca

Za veći priliv novca u Novoj 2024. godini, posle 22 sata 31. decembra i pre 12 sati 1. januara, pokušajte da ne pozajmljujete drugima novac ili da od nekoga zajmite. Ako je ovo neizbežno, dajte novac desnom rukom, a uzmite levom. Samo ih prvo stavite na sto ili bilo koju površinu na nekoliko sekundi, ne prenosite ih direktno.

Za veći priliv novca

Uzmite najvredniju novčanicu u bilo kojoj valuti iz novčanika. Pazite, veoma je važno da je to vaš novac! Presavijte novčanicu kako vam odgovara i tačno posle 23 sata 31. decembra je poklopite čašom iz koje planirate da pijete ili ste pili u novogodišnjoj noći. Vodite računa da niko ne dira čašu i novac. Pre ponoći, okrenite čašu, sipajte piće da nazdravite u čast Nove godine, uzmite novčanicu u levu ruku i držite je u trenutku kada otkuca ponoć i iz 2023. uđemo u 2024. godinu.

BONUS VIDEO

00:45

KOLIKO JE VAŽNA ISTINA U SAVREMENOM DRUŠTVU: Milica Kulić - Imamo dominantno verovanje, pre razumevanja (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Mondo/T.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.