GLUMCU KOGA SRBI OBOŽAVAJU PRETI ZATVOR: Evo šta je radio USRED noći u PARKU, neće da PRIZNA krivicu
Pirs Brosnan, Foto: prentscreen/instagram/piercebrosnanofficial

glumcu preti zatvor

GLUMCU KOGA SRBI OBOŽAVAJU PRETI ZATVOR: Evo šta je radio USRED noći u PARKU, neće da PRIZNA krivicu

Niste ni mogli da pomislite da ovako nešto može da se desi poznatom glumcu, neki će smatrati da to nije krivični prekršaj, ali zatvor mu je za petama.

Objavljeno:

Okružni sud SAD je u utorak priveo glumca, poznatog po ulozi Džejmsa Bonda i okrivio ga za kršenje zabrane kretanja na nedozvoljenom području. Navedeno je da je ulazak u taj deo parka strogo zabranjen.

Pirs Brosnan je viđen kako šeta u termalnoj zoni na Mamutskoj terasi, koja spada u zabranjeni deo Nacionalnog parka Jelouston.

On bio mogao biti zatvoren i novčano kažnjen zbog ovih optužbi. Iako se nije izjasnio o krivici, u sudskom zapisu stoji kao "manji prekršaj".

Pirsu, koji kaže za sebe da je veliki zaštitnik životne sredine, rečeno mu je da se pojavi pred sudom u Vajomingu.

Pirs Brosnan
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posledice navodnog prekršaja bi mogle biti ozbiljne. Ako se proglasi krivim za kretanje u zabranjenom delu Jeloustona, glumac može biti zatvoren i do šest meseci i dodatno za to kažnjen do 5.000 dolara.

Dešavalo se u jednom od ranijih slučajeva, da je žena iz Konektikata bila zadržana u zatvoru sedam dana i kažnjena sa 2.000 dolara, jer je skrenula sa predviđene staze i šetala ka "termalnoj oblasti" parka. Takođe joj je i zabranjen ulaz u Nacionalni park naredne dve godine.

Od 1800-ih godina, najmanje 20 ljudi je poginulo u termalnim područjima Nacionalnog parka Jelouston, a u novembru 2022. godine pronađeno je beživotno telo kako pluta u jednom od toplih izvora u parku.

Sektor bezbednosti poziva posetioce na sajtu parka, da prate označene delove šetališta i staze, i da ih poštuju kako bi ostali bezbedni jer su oznake postavljene kako bi zaštitile posetioce.

Bonus video:

04:03

Pogledajte kako su Zorica i Kemis proslavili punoletstvo unuke

(Espreso/NajŽena/Aleksandra Lišanin/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.