ASTROLOZI VERUJU DA SE NAJBOLJE SUPRUGE I MAJKE RAĐAJU U OVOM ZNAKU: Savetuju da ih odmah vodite PRED OLTAR
Ilustracija, Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

HOROSKOP

ASTROLOZI VERUJU DA SE NAJBOLJE SUPRUGE I MAJKE RAĐAJU U OVOM ZNAKU: Savetuju da ih odmah vodite PRED OLTAR

Astrolozi tvrde da su žene ovog znaka rođene za savršene bračne partnerke

Objavljeno:

Horoskopski znak u kojem smo rođeni govori bezbroj stvari o našoj ličnosti, otkriva naše osobine, želje i afinitete. S tim u vezi, astrolozi su izglasali dve najbolje supruge prema Zodijaku.

Vodolija

Prvo mesto ide ženi Vodoliji. Ona ume biti toliko sjajna supruga da se čini nestvarna. Supruga Vodolija – gotovo mitska žena, heroina muških snova: zauvijek lepa, pozitivna i draga. Ona će uvek živeti zadovoljno i srećno pored svog supruga.

Nikada neće živeti s njim sam iz pogrešnih razloga. Ako se zabavljate sa ženom Vodolijom i niste je do sad oženili, vi verovatno ne znate da ceniti prave stvari.

Horoskop
foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovan

Žena Ovan je asocijacija za tvrdoglavu ženu, ali samo ljudi koji su sa njom u braku znaju da pored sebe imaju pravo blago.

Da, ona umije biti tvrdoglava, ali ta njena „mana“ se ne ističe u moru ostalih osobina koje je čine sjajnom suprugom. Ona će uvek težiti da bude lepa, da izgleda dobro. U isto vreme će se savršeno brinuti o kući, porodici, mužu, deci… I da, imaće vremena za sve.

Bonus video:

02:16

OD OBIČNE GLAVOBOLJE UMIŠLJAJU DA IMAJU RAK! Zašto je HIPOHONDRIJA najteža za LEČENJE? Psihoterapeut Puretić: Sve počinje ODAVDE

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.