EVO KAKO SE PROSLAVLJAO BOŽIĆ U PLEJBOJ VILI: Večera, pa priprema za ODNOSE - sramotne stvari na veliki PRAZNIK...
Hju Hefner, Foto: Profimedia

A, JOJ!

EVO KAKO SE PROSLAVLJAO BOŽIĆ U PLEJBOJ VILI: Večera, pa priprema za ODNOSE - sramotne stvari na veliki PRAZNIK...

Kristal Hefner, udovica Hjua Hefnera, deli sećanja na Božić u Plejboj vili, ističući bogatstvo dekoracija koje su krasile dom tokom praznične sezone

Objavljeno:

I dalje koristi ukrase i poklone dobijene tokom braka kao podsećanje na tu fazu svog života, uključujući i neobične poklone koje su razmenjivali, poput dijamantne ogrlice u obliku Plejboj zečjeg simbola. Kristal naglašava da su praznični trenuci u vili bili posebni, ali priznaje da je život sa Hjua Hefnera često bio neobičan, posebno u vezi sa njegovim životnim stilom i sek*sualnim apetitima koje saza naziva sramotnim

Udovica Hjua Hefnera otkrila je kakav je bio Božić u Plejboj vili.

Kristal Hefner (37) bila je udata za Hjua Hefnera sve dok on nije preminuo 2017. godine, u 91. godini nakon komplikacija sa sepsom. Šest godina kasnije, Kristal je nastavila sa svojim životom, ali se tokom prazničnog perioda priseća kakav joj je život nekada bio. Ona i dan-danas koristi ukrase i dekoracije koje je dobila tokom braka kao podsećanje na ljubavnu priču.

Plejboj vila
foto: AP / John Salangsang

Jedan od njenih najdragocenijih ukrasa iz veremena života sa Hefom je Deda Mraz u prirodnoj veličini koji joj je kupio u radnji u Brentvudu u Kaliforniji. Takođe je zadržala zanimljive figure koketnih plesačica u božićnim haljinama koje je koristila nekada za dekoraciju Plejboj vile.

- Hef je voleo ekstravagantnu dekoraciju i to je pomoglo da se kuća ispuni božićnim veseljem. Sve je bilo ukrašeno, a dvoraci su bili na prilazu. Sećam se da sam dobila kao džinovskog Rudolfa na naduvavanje, i stavila sam ga na travnjaku ispred.

- Sada kada sam postavila Deda Mraza i druge ukrase u svojoj kući, to me podseća na vilu, na moj nekadašnji život. To me navodi da mislim na svoje prijatelje.

Kristalini roditelji bili su redovni posetioci tokom praznične sezone, i ona dodaje da je to bilo jedno doba godine kada je život na imanju bio "normalan".

Hju Hefner
foto: Profimedia

Ali kada su u pitanju bili pokloni, teško da bi se moglo govoriti o normalnosti. Kristal je rekla da cje uvek tražila najunikatnije poklone za Hefa - uključujući portret napravljen od recikliranog materijala i tablu za bekstvo ukrašenu njenim otiskom poljupca - ali i on je uzvraćao istom merom.

- Poklanjala sam mu super jedinstvene poklone poput globusa. Ali na globus sam stavila kao da svuda u svetu postoji Plejboj klub. Istakla sam Kazablanku, kao njegov omiljeni film na karti.

- Prvih nekoliko godina kada sam bila tamo, on mi je polanjao zaista preskupe stvari. Nabavio mi je ogrlicu koja je imala dijamante u obliku Plejboj zeca.

- Da, mislim da mi je dao zlatnu zečju glavu koja je imala rubin na oku. Zadržala sam neke od ovih stvari, ali neke od njih sam poklonila fanovima.

Kristal je ranije otkrila da ju je Hju terao da svako veče jede istu večeru, "uvek pileću supu sa krem sirom", i da bude spremna za grupni se*s od 18 časova.

Opisujući njihovu prvu noć kao "neugodnu", 37-godišnjakinja je priznala da joj je grupni se*s "sramotan". Iako ne može da se seti tačnog broja ljudi koji bi bili u krevetu u tim trenucima, rekla je da ih je definitivno bilo "mnogo".

- Niko zaista nije želeo da bude tamo, ali mislim da je u Hefovom umu on i dalje mislio da je u svojim 40-im, a takve noći u vili su učvrstili tu ideju. Osećao se kao da je i dalje mogao da izdrži taj tempo.

Kristal je takođe rekla da je Hju uzeo toliko vijagre da je izgubio sluh na jednom uvetu, što je poznata nuspojava leka. Tvrdila je da bi on radije bio gluv i da i dalje može da ima odnose nego da ne može da bude u akciji.

BONUS VIDEO

03:34

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje kakvo još niste videli

(Espreso/srbijadanas/M.Aćimović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.