TRENUTNA DEŠAVANJA NA NEBU JAKO ĆE UTICATI NA SVE SRBE: U ovoj nedelji će ISPLIVATI ono čemu se NAJMANJE NADATE
Svemir, Foto: Profimedia

astrologija

TRENUTNA DEŠAVANJA NA NEBU JAKO ĆE UTICATI NA SVE SRBE: U ovoj nedelji će ISPLIVATI ono čemu se NAJMANJE NADATE

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova

Objavljeno:

Poslednji ponedeljak u ovoj godini započinjemo Mesecom u zabavnom i duhovitom znaku Blizanci, koji će doneti puno komunikacije, kretanja i informacija, pokušaja da se završe neki papiri i administrativni zadaci. Međutim, retro Merkur samo donosi zavrzlame i većinu stvari morate barem iz dva pokušaja, jer okolnosti komplikuju realizaciju. Ovog dana imamo jedan od najlepših aspekata za romantiku, zaljubljivanje, splet filmskih i čarobnih okolnosti i događaja.

Moguć je ulazak u jedan odnos koji je platonski, tajni iz nekog razloga, ali može biti prisutna i fizička udaljenost. Ukoliko ovog dana upoznajete neku osobu ona može ostaviti na vas veoma upečatljiv utisak. Ipak, budite oprezni jer možete biti očarani i da ne obratite pažnju na neke mane. Povoljan je dan za umetnost, kreativnost i stvaranje. Nemate jasnu koncentraciju i misli su vam na sto strana, pa nemojte raditi zadatke koji zahtevaju fokus, analizu i preciznost.

Pogledajte i predviđanja za svaki znak u poslednjoj nedelji decembra.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Utorak je dan pred pun mesec, gde lako dolazi do nesporazuma, nerazumevanja i negativnih izliva emocija i butnih reakcija. Rano ujutro možete već imati osećaj kao da ste “ustali na levu nogu”, da vam ništa ne ide po planu i da vas iritiraju sitnice. Moguće je i da zaspete pa da kasnite na posao ili neku obavezu. Ukoliko žurite i trebate biti tačni lako se može dogoditi veća gužva u saobraćaju ili da zaboravite nešto pa se vraćate kući po to.

Glava vam zuji od informacija i obaveza koje trebate da završite, a imate još puno dodatnih poziva i razgovora koje niste ni planirali pa vam samo oduzimaju vreme. Lako se može i dogoditi da se zapričate pa ne uradite nešto što ste trebali. U popodnevnim časovima Mesec ulazi u znak Raka, pa postajete emotivniji, skloniji povlačenju i uvredljivosti. Sve što vidite i čujete mnogo emotivnije ćete doživeti. Tokom noći može doći do nadutosti stomaka, nesanice i razdražljivosti.

U sredu vrlo brzo posle ponoći imaćemo pun mesec u znaku Raka, koji će izvući na površinu sve naše duboke emocije i doživljaje, sećanja i nostalgiju na neka prošla vremena. Sve što vam nedostaje ovog dana se pojačava intenzitet i snaga emocija koje su potisnute ili niste nešto još prežalili. Intuicija je naglašena. Sve osećate preko stomaka. Moguće su suze ali i zadržavanje tečnosti u organizmu.

Merkur u kvadratu sa Neptunom samo donosi još više konflikata i nesporazuma, posebno u vezi nekih prošlih situacija ili odnosa. Lako dolazi do otkrivanja nekih netačnih informacija ili laži, tajni koje je neko skrivao od vas. Ne donosite važne odluke ovog dana a svaku bitan razgovor ili projekat odložite za par dana ukoliko je to moguće. Čuvajte se džeparoša, i pazite na svoja dokumenta. Sunce u lepom aspektu sa Jupiterom može doneti i aktivaciju mnogo lepih događaja ili projekata, posebno ukoliko su u vezi sa obrazovanjem, inostranstvom ili zakonom. Moguća su priznanja, počasti, napredak i diplome.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Četvrtak je dan za razvoj sopstvene intuicije i oslanjanje na nju. Iako želimo mnoge stvari i odnose da opravdamo logikom i racionalnim razmišljanjem, to sada nije moguće, jer nas retro Merkur može odvesti u pogrešnom smeru. Nije sve onako kako izgleda. Ovo je dan koji je pogodan za rešavanje svih pitanja povezanih sa temom doma, porodice, nekretnine, selidbe, privatnog biznisa i pitanja srca. Dan pogoduje za aktivaciju bliskosti u odnosima, porodičnim okupljanjima i unapređenju.

Mars u konjukciji sa Merkurom donosi adrenalin i pokretanja nekih tema koje su započete u prošlosti. Preuzimate inicijativu i borite se žestoko za svoja najdublja uverenja i stavove. U večernjim časovima imaćemo kvadrat između Marsa i Neptuna, uticaj koji se može osećati i dan, dva ranije i kasnije. Ovaj aspekt donosi sumnjive poslove, prevare, verske ratove, trovanja i zakulisne radnje, pa se pripazite potencijalno opasnih mesta, situacija i ljudi. Moguće su aktivacije strahova, anksioznosti i previranja.

Za one koji nisu u takvoj situaciji dolazi do preokreta i zbližavanja. U svakom smislu dolazi do promene trenutne situacije u vašim odnosima. Ovo se reflektuje i na polje novca, posebno ukoliko ima veze sa novcem druge osobe i investicijama. U večernjim časovima Venera ulazi u znak Strelca gde će ostati narednih nekoliko nedelja. Odnosi će dobiti drugačiju dinamiku i tražićete osećaj svrhe i smisla u stvarima i odnosima u kojima želite da uživate, kao i poklapanje vaših vrednosti i životne filozofije.

U subotu nas očekuje dosta promena u planovima, pa je najvažnije biti fleksibilan kada se stvari budu komplikovane i menjale. Bitno je ostati pribran, smiren i preuzimati odgovornost za sve što se bude dešavalo. Ukoliko ne budete insistirali samo na svom stavu i željama ovo može biti i veoma produktivan dan. Želite zabavu i da budete viđeni, kao i da zasijate. U večernjim časovima dolazi do interesantnih razgovora i prenosa informacija, kao i susreta starih poznanika.

Poslednji dan ove godine, nedelju, provodimo u veoma egzotičnoj energiji. Ovog dana planeta Jupiter konačno kreće direktno nakon više meseci retrogradnog hoda. Ovo će najviše osetiti Strelčevi, u znaku ili podznaku, zatim Ribe. Ovaj okret doneće pomak u svim pravnim pitanjima, situacijama u vezi velikih projekata, finansijama, pokretnoj i nepokretnoj imovini, kao i svim onim stvarima koje su imale zastoj u prethodnom periodu. Takođe, polje zakona, stranaca, inostranstva i plasiranje na strano tržište doživeće napredak, posebno u narednom periodu. Rano ujutro možete biti veoma aktivni i poletni.

Kako se Mesec od podneva useli u znak Device postajete kritični i džangrizavi. Smetače vam svašta a nezadovoljstvo će samo da raste i kulminira. Nekome radost može pokvariti izazovi u polju zdravlja ili vašeg ili nekoga u bliskom okruženju. Stomak i creva su osetljiva pa pripazite šta jedete. Neke situacije vas mogu zabrinuti, pa da opterećeni dočekujete Novu godinu, bez nekog istinskog radovanja. Za neke druge kogu biti situacije udaljenosti i prepreka koje vas mogu razdvajati od onih koje volite. Kako god bilo pokušajte da budete vedri i raspoloženi.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/Ona(Jasmina Mitrović)/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.