DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 24. DECEMBAR: Rakove očekuje lepe vesti, evo kome je veza na STAKLENIM nogama
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 24. DECEMBAR: Rakove očekuje lepe vesti, evo kome je veza na STAKLENIM nogama

Dnevni horoskop za nedelju 24. decembar 2023. godine

Objavljeno:

Pogledajte šta vam donosi dnevni horoskop za nedelju 24. decembar.

Ovan

Danas ćete biti posebno inspirisani stvarima iz prošlosti i bićete veoma pozitivno raspoloženi kada su u pitanju planovi za naredni period. Do kraja dana pokušajte da menjate svoj način sagledavanja porodičnih situacija.

Bik

Danas ćete imati preterane reakcije kada su u pitanju odnosi sa partnerom ali na vama je da rešavate sve to onako kako dolikuje jednom Biku. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate.

Blizanci

Retrogradni Merkur negativno utiče na vaše poimanje sebe i to će se negativno odraziti na vaš aspekt odmaranja i opuštanja. Paralelno sa poslovnom stranom imate i neke druge poslovne ponude koji vam ne izbijaju iz glave, dobro razmislite o svemu.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Danas ćete biti okrenuti drugim ljudima posebno kada su u pitanju emocije i emotivno savetovanje. Jedan prijatelj može da vas jako obraduje lepim vestima u vezi poslovnog napredovanja i mogućnosti poslovnog putovanja.

Lav

Sam početak dana će biti pod uticajem vaših emocija i ono što ste odlučili pre nekoliko dana u vezi partnera. Nemojte naglo reagovati i sačekajte da i partner kaže svoje mišljenje. Mogući problemi sa novcem zbog porodic

Devica

Bićete veoma posvećeni svemu onome što se dešava drugim ljudima posebno kada su u pitanju vaša deca ili porodica. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više što se tiče posla i poslovnih aktivnosti.. Glavobolja.

Vaga

Do kraja dana okrenite se mnogo više stvarima koje vas očekuju i ono što treba da vam se dešava, a ostavite prošlost da bude tamo gde je mesto. Odnos sa partnerom je veoma nestabilan već neko vreme zbog loših uslova u komunikaciji.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete veoma zahvalni sebi i svojim poslovnim aktivnostima jer ćete razumeti i shvatiti koliko ste zapravo poslovno napredovali. Partnerski odnos ulazi u kritičnu fazu zbog vaše jake ljubomore.

Strelac

Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer sve što se donese prebrzo to ne može da se i ostvari. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna prepreka koju morate savladati tako što ćete napraviti veliki životni kompromis.

Jarac

Vaše ambicije su prevelike ali danas je dan kada morate da odmorite i da naučite da se povežete sa sobom i sa svojim emocijama. Osoba u znaku Ovna vam stvara veliki teret što se tiče posla i poslovnih planova pa naučite da pravite kompromis i u tom smislu..

Karma, Numerologija, Horoskop, Astrologija
foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Vodolija

Danas ćete biti mnogo više nego ranije iskreni otvoreni prema ljudima sa kojima već neko vreme sarađujete. Čuvajte se tuđih energija naročito kada su u pitanju ljudi sa kojima već neko vreme poslovno sarađujete.

Ribe

U narednom periodu bićete mnogo više okrenuti stvarima koje vam se dešavaju svakodnevno bez velikih planova o budućnosti. Čuvajte svoju snagu i okrenite se svemu onome što dolazi na realizaciji. Zdravlje je odlično.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Najzena/Nena Janković/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.