OTAC ANĐELINE DŽOLI URADIO UŽASNU STVAR NJENOJ MAJCI, BILO JE BOLNO: Posle OVIH REČI usledio je momentalni RAZVOD
Anđelina Džoli, Foto: Youtube printscreen/BBC

paŽnja

OTAC ANĐELINE DŽOLI URADIO UŽASNU STVAR NJENOJ MAJCI, BILO JE BOLNO: Posle OVIH REČI usledio je momentalni RAZVOD

"Imao sam aferu i došlo je do razvoda. Bilo je mnogo povređenosti i ljutnje", rekao je glumac

Objavljeno:

Anđelina Džoli i njen otac Džon Vojt imaju veoma komplikovan odnos, ispunjen preokretima. Razmimoilazili su se pa se mirili da bi se došlo do toga da godinama ne razgovaraju. Odgovor za to mnogi pronalaze u braku njenih roditelja. Čuveni glumac pojavio se pre dva dana na aerodromu u Los Anđelesu i govorio je o svojoj ćerki.

Glumica Anđelina Džoli i i njen otac pomirili su se 2001. tokom snimanja filma "Lara Croft: Tomb Raider" u kojem ona igra glavnu ulogu. Međutim, ona je 2002. za Vogue izjavila: "Zapravo, više ne razgovaramo".

To što je Džon Vojt prevario Maršelin Bertran, čuvenu glumicu i majku Anđelinu Džoli, uticao je na ovako komplikovanu situaciju. Stanje se pogoršalo nakon što su se Anđelinini roditelji razveli.

Anđelina Džoli
foto: Nassou.fr/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vojt i Bertran venčali su se 1971. a drugo dete, ćerku Anđelinu Džoli Vojt, dobili su 1975. Razišli su se nekoliko godina kasnije, zvanično su se razveli 1980. godine.

"Imao sam aferu i došlo je do razvoda. Bilo je mnogo povređenosti i ljutnje", rekao je glumac.

Anđelinu i njenog brata Džejmsa Havena odgajala je majka, a Vojt se povremeno pojavljivao u životima svoje dece vodeći ih na filmske premijere i javna događanja.

Džoli je napisala članak za The New York Times 2020. za Majčin dan, u čast svoje pokojne majke koja je preminula u januaru 2007. nakon duge borbe s rakom jajnika. Imala je 56 godina.

Džon Vojt i njegova ćerka Anđelina zbližili su se 2017. nakon njenog raskida sa Bredom Pit koji je 2010. doprineo njihovom kratkotrajnom zbližavanju. Glumac je rekao da njen razvod od Maršelin bio okidač za psihičke probleme njihove naslednice nakon njenog razvoda od Bilija Boba Tortona 2003. godine.

Džon Vojt nedavno je javno kritikovao Anđelinu Džoli zbog njenog stava o sukobu na Bliskom istoku.

Slavni glumac pojavio se pre dva dana na aerodromu u Los Anđelesu i dok je potpisivao autograme za fanove, poručio je: "Volim Endži, ona je moja ćerka".

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/blic žena/Jelena Milenković/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.