OVAKO IZGLEDA BRUS VILIS NAKON VESTI DA MU SE STANJE POGORŠALO: Bolest ga je skroz RAZORILA, VIDLJIVE SU POSLEDICE
Brus Vilis, Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

TUGA

OVAKO IZGLEDA BRUS VILIS NAKON VESTI DA MU SE STANJE POGORŠALO: Bolest ga je skroz RAZORILA, VIDLJIVE SU POSLEDICE

Posledice bolesti se primećuju, ali njegova reakcija ohrabruje i otkriva da se glumac neće tako lako predati

Objavljeno:

Slavni glumac Brus Vilis pojavio se juče u Kaliforniji, prvi put u javnosti nakon što je objavljeno da mu se stanje dosta pogoršalo. Vesti o tome uznemirile su njegove brojne fanove. Šta otkrivaju nove fotografije?

Brus Vilis bio je u društvu dva telohranitelja, fotografisan je kako se vozi automobilom, a za razliku od njegovih ranijih susreta sa paparacima, ovaj put je pozdravio fotografe. Posledice bolesti se primećuju, ali njegova reakcija ohrabruje i otkriva da se glumac neće tako lako predati.

Slavni glumac Brus Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom, koja mu je dijagnostikovana ranije ove godine. Izvori su ovog meseca otkrili kako izgleda svakodnevnica holivudske zvezda čija porodica insistira na jednoj stvari.

1 / 2 Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kada je Brusu Vilisu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto. Svi su tu. Ovo iskustvo ih je zbližilo", ispričao je insajder i poručio: "Niko ne zna koliko je vremena preostalo Brusu, pa upijaju svaki trenutak koji provode sa njim".

Vilis provodi dane sa suprugom Emom Heming Vilis i bivšom suprugom Demi Mur, i sa pet ćerki, koje je dobio u ta dva braka. Prema rečima izvora, u porodici su svi fokusirani na Brusa Vilisa koji je je imao "znatno više loših dana nego dobrih" u poslednjih nekoliko meseci.

Brus Vilis
foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Drugi izvor dodao je da četvorostruki dobitnik Zlatnog globusa "ima negu 24 sata dnevno, ali je barem jedan član porodice uvek pored njega".

Vilis je i danas primećen u Kaliforniji, bio je sa prijateljima, koji su brinuli o njemu, a poslednje slike dodatno ohrabruju.

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.