ŽENA DOBILA RAČUN U RESTORANU, I NA NJEMU JEZIVU PORUKU: Ceo internet u KOLAPSU zbog UZNEMIRUJUĆIH reči na papiru
Ilustracija, Foto: Instagram/Siniša Mali

da li je ovo realno?!

ŽENA DOBILA RAČUN U RESTORANU, I NA NJEMU JEZIVU PORUKU: Ceo internet u KOLAPSU zbog UZNEMIRUJUĆIH reči na papiru

Naime, Kimberli Se sa Novog Zelanda bila je stalna mušterija jednog kafića u njenom rodnom gradu Krajstčerč

Objavljeno:

Međutim nakon što je osetila nepoštovanja od strane radnice koja je, onda kada ju je Kimberli zamolila za račun, obeležila njenu ćerku kao "zastrašujuću", iznervirana žena pitala se u čemu je problem.

Komentar koji je bio na vrhu računa, i koji je majku iznervirao, glasio je: "Porodica sa zastrašujućim detetom". Podelivši fotografiju na Fejsbuku, Kimberli je napisala:

"Moja ćerka je pristojna i prijateljski nastrojena i nikada nismo ostavljale nered. Nikada se nije ponašala užasno, nikada nije stvarala probleme i isti ljudi koji danas rade uvek komentarišu kako je slatka i draga, tako da moram da pitam šta se dogodilo? Uvredila mi je dete", napisala je. Drugi roditelji su brže bolje poželeli da iskomentarišu sliku te sa njom podelili svoje gađenje.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/facebook

"Ne samo da je to nepristojno, već i potpuno neprikladan način identifikacije gostiju", komentarisao je jedan od njih. Nakon što je Kimberli podelila svoje razočaranje načinom na koji je osoblje postupilo sa situacijom, rekla je da se uprava kafića odmah izvinula nakon što su je kontaktirali.

"Stvarno su sjajno reagovali i lepo su se izvinili", rekla je mama tada. Iz uprave kafića su se oglasili i na svojoj stranici na Fejsbuku. "Pogrešili smo tokom vikenda i uvredili goste - mladu porodicu koja je želela da uživa u našem kafiću.

Neverovatno nam je žao i želimo javno da se izvinemo. Ako ste roditelj male dece, znamo kako je i želeli bismo da vas pozovemo da nas posetite. Častimo vas od sutra do kraja nedjelje", pisalo je u objavi koju je objavila oficijalna Fejsbuk stranica kafića.

BONUS VIDEO

04:08

NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN! Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica

(Espreso/Srbijadanas/Prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.