NAJPRECIZNIJI INDIJSKI HOROSKOP OTKRIVA KOJIM ZNAKOVIMA SLEDI PAKAO: Ne biste VOLELI da budete u koži ovih ljudi
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

NAJPRECIZNIJI INDIJSKI HOROSKOP OTKRIVA KOJIM ZNAKOVIMA SLEDI PAKAO: Ne biste VOLELI da budete u koži ovih ljudi

Indijski horoskop, poznat kao Vedijska astrologija ili Jyotish, je drevni sistem astrologije koji potiče iz indijske kulture

Objavljeno:

Ova astrološka praksa ima bogatu tradiciju koja se proteže kroz hiljade godina. Ključna karakteristika indijskog horoskopa uključuje korišćenje 12 znakova zodijaka, poznatih kao Rashi, i sedam planeta, uključujući Sunce i Mesec. Evo koje znake govoreći jezikom zapadnog horoskopa, a u odnosu na indijski, očekuje nesrećan period u novoj godini

Indijski horoskop, poznat i kao Vedijska astrologija ili Džjotish, je drevni sistem astrologije koji potiče iz indijske kulture i filozofije. Ova forma astrologije ima svoje korene u Vedijskim spisima, starim svetim tekstovima hinduizma. Ključna razlika između indijskog i zapadnog horoskopa je u korišćenju različitih sistema zodijaka i različitih metoda proračuna planetarnih položaja.

Tarot, Zodijak, Horoskop, Astrologija
foto: tony french / Alamy / Profimedia

U skladu s indijskim horoskopom, određeni horoskopski znaci mogu se suočiti s izazovima u predstojećem periodu. Ovi astrološki pokazatelji pružaju uvid u potencijalno teže trenutke koje bi određeni znakovi mogli doživeti.

Važno je napomenuti da astrologija ima interpretativni karakter, te da individualni doživljaji mogu varirati.

Ovan (21. mart - 19. april)

U indijskom horoskopu, poznatom kao Vedijska astrologija ili Džjotish, znak Ovna se naziva "Mesec u Mesecu" ili "Mesa Rasi".

Ovnovi bi mogli naići na izazove u međuljudskim odnosima tokom predstojećeg perioda. Preporučuje se pažljivo upravljanje komunikacijom kako bi se izbegli nesporazumi.

Bik (20. april - 20. maj)

Znak Bika se naziva "Vriša Rasi".

Indijski horoskop, Horoskop
foto: Profimedia

Bikovi bi mogli iskusiti turbulencije u finansijskim sferama. Praćenje troškova i pažljivo planiranje budžeta moglo bi biti ključno za prevazilaženje ovih izazova.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

U indijskom horoskopu, znak Strelca naziva se "Dhanu Rasi" ili "Dhanuša Rasi" na sanskritu.

Strelčevi bi se mogli suočiti s emotivnim izazovima, posebno u partnerskim odnosima. Važno je posvetiti pažnju razumevanju i komunikaciji sa voljenima.

Ovi astrološki signali su opšti, i pojedinci bi trebali uzeti u obzir kompleksnost svojih natalnih karti kako bi dobili precizniji uvid u svoje lične izazove i prilike u budućnosti. Važno je zapamtiti da astrologija pruža smernice, ali ne određuje potpunu sudbinu pojedinca.

BONUS VIDEO

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Srbijadanas/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.