EVO KAKO DA POBOLJŠATE ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Zaboravite na VIJAGRU, ovo je najbolja TEHNIKA za produženu STRAST
Intimni odnosi, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

nemate više izgovore!

EVO KAKO DA POBOLJŠATE ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Zaboravite na VIJAGRU, ovo je najbolja TEHNIKA za produženu STRAST

Sudeći prema stručnjacima iz Pilot programa, koji se bavi muiškim zdravljem, muška populacija tokom seksa uglavnom traje pet ipo minuta

Objavljeno:

Ovo je ugrubo pola od onoga što bi gotovo svi muškarci želeli da dostignu, ali na svu sreću, postoje načini da se pojača izdržljivost bez preteranog napora. Naučnici predstavljaju šest najboljih saveta koji vam mogu pomoći da trajate duže u krevetu, bez medikamenata, naravno.

Vežbajte

Može biti korisno vežbati mišiće pubokoksigealne grupe na karličnom dnu. Da biste razumeli kakav je osećaj kada se ovi mišići aktiviraju, pokušajte zaustaviti tok urina sledeći put kada koristite toalet ili pulsirati korenom penisa, što pruža osećaj kao da radite sklekove sa vašim vršnjakom.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

U slučaju mokrenja, nakon što prekinete tok mokraće, pustite je da teče, pa je ponovo prekinite i pustite da teče. Kada ovom prilikom budete skupljali i proširivali vaše pubokosigealne mišiće, nastavite da zatežete i držite izbrojavši do deset i zatim pustite.

To vam može praktično pokazati kako je potrebno raditi isto dok sedite ili ležite, bez odlaska u toalet, naravno. Lepota ove vežbe, koja rezultira popravljanjem kontrole ejakulacije, jeste u tome što je možete raditi uvek i u svim prilikama, dok sama ne pređe u naviku i počnete napinjati ove mišiće potpuno nesvesno.

Ogrnaičite svoje guranje

Seks se ne mora fokusirati isključivo na penetraciju, stoga nije potrebno da se preterano trudite u samom startu, takođe. Postoji mnogo načina koji vam mogu pomoći da uživate u sporom razvoju događaja. Možete koristiti svoje prste, vrh svog penisa kako biste joj pružili klitorisno uživanje ili polako penetrirati umesto da krenete odmah u akciju kao električni zec, nakon čega ubrzo možete pasti na stranu i zatresti nogom.

"Edging"

Odlaganje orgazma tokom masturbacije može biti jedan od najefektivnijih načina da istrenirate svoje telo kako bi trajalo duže u krevetu. Ovo je takođe poznato pod stranim izrazom ’edging’.

Sudeći prema urolozima, jedna od najkorisnijih tehnika za izbegavanje preuranjene ejakulacije jeste upravo ovo, drugim rečima, potrebno je da se dovedete do ivice orgazma i tu stanete, zaustavljajući svaku seksualnu aktivnost sve dok vaše uzbuđenje ne bude pod kontrolom. Seksualni terapeuti veruju da praktikovanje ove tehnike može pomoći da se mozak i telo istreniraju kako bi bolje kontrolisali vaš odgovor na orgazam, takođe.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Stiskanje

Ukoliko osećate da orgazam navire, stanite i stisnite u predelu ispod glave penisa. Primenite snažan pritisak palcem i kažiprstom, zatim se fokusirajući na vašu urektru, savetuju terapeuti i autori poslednje studije izvedene na ovu temu.

Tehnika stiskanja, prema stručnjacima, može povećati vašu minutažu u krevetu gurajući krv iz penisa i smanjujući seksualnu tenziju.

Dame imaju prednost

Većina žena zahteva klitorisnu stimulaciju kako bi dostigla orgazam na prvom mestu, stoga, potrudite se oko ovoga i pomozite joj da pronađe svoju ličnu tačku ključanja. Sa druge strane, sama činjenica da znate da je ona uživala u orgazmu i da ga je dostigla, definitivno će smanjiti pritisak koji osećate zbog pitanja trajanja u krevetu i ličnih seksualnih performansi.

Kondom kontrola

Siguran seks je jedina prava opcija u svakom slučaju, ali kondomi takođe mogu postati vaši saveznici ukoliko se borite sa preuranjenom ejakulacijom. Kondomi su zapravo prva pomoć koja vam može pomoći da trajete duže u krevetu jer poseduju blagi efekat smanjivanja osećaja u penisu. Većina vodećih proizhvođača kondoma odlazi i korak dalje kreirajući debele gume, koje ovaj posao rade još bolje.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/superzena.b92.net/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.