OVAJ TRIK SA ALUMINIJUSMKOM FOLIJOM KOPIRA SVAKA ŽENA U SRBIJI: Oduševljene su REZULTATOM, sve ga ubacile u PRAKSU
Ilustracija, Foto: Printscreen TikTok/emarararara

MORATE ZNATI

OVAJ TRIK SA ALUMINIJUSMKOM FOLIJOM KOPIRA SVAKA ŽENA U SRBIJI: Oduševljene su REZULTATOM, sve ga ubacile u PRAKSU

Ovaj trik sa aluminijumskom folijom prisvojile su sve Srpkinje

Objavljeno: 12:31h

Folija, bilo aluminijumska ili streč, je proizvod bez kojeg se ne može zamisliti savremeno domaćinstvo. Danas da gotovo nema domaćice koja je ne koristi.

Aluminijumska folija je za većinu najpraktičnija, međutim, kako se čini, sa njom dame imaju najveće probleme. Svaka žena zna da ne postoji veća frustracija i nervoza od one kada joj se prilikom otvaranja novog pakovanja folije zakine komadić selotejp trake koja je drži, pa onda folija ostane pocepana po sredini i na taj način se pogrešno odmotava i neprestano kida.

Često to počne nekom bezazlenom „ogrebotinom“ koja potpuno izoluje ostatak folije i odmotavanjem dobijete pocepane i nepravilne slojeve sa kojima ne možete ama baš ništa.

Aluminijumska folija
foto: Profimedia

Ipak, izgleda da je i tim mukama konačno došao kraj. U jednoj objavi koja kruži internetom pojavilo se rešenje koje može da pomogne kod jedne od najvećih muka svih žena u kuhinji

Naime, jedan muškarac je u snimku otkrio kako pocepanu foliju vratiti u prvobitno stanje i koristiti je normalno, odmotavanjem.

On je pocepao foliju, uzeo parče nje koje je izgužvao i krenuo da njom trlja pocepan deo folije sve dok se ona nije „otvorila“ i krenula da odmotava.

– Bravo, majstore! –

– Nisam znala! Hvalaaa –

Bonus video:

00:20

Stefan Karić u provodu

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.