OVAJ DEO KUKURUZA SRBI BACAJU, A U NEMAČKOJ SE PRODAJE ZA 10 EVRA PO PAKOVANJU: Ako ga imate, možete biti MILIONER
Kukuruz u Nemačkoj, Foto: Printscreen/Tviter/ A.N. ꒌ

paŽnja

OVAJ DEO KUKURUZA SRBI BACAJU, A U NEMAČKOJ SE PRODAJE ZA 10 EVRA PO PAKOVANJU: Ako ga imate, možete biti MILIONER

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Nemačke na kom se vidi da su na prodaju ostaci klipova kukuruza spakovani u kese

Objavljeno:

U marketima poslednjih nekoliko godina na rafovima možemo da vidimo kesice iskecanog kupusa, zapakovanu lukovinu, izrendan kačkavljaj, a sve u cilju toga da nam se uštedi vreme.

Međutim, neke stvari su zaista, pa, malo je reći, sulude.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Nemačke na kom se vidi da su na prodaju ostaci klipova kukuruza spakovani u kese.

"U Nemačkoj se prodaju ostaci klipa kukuruza. Komiljka ili kočanjka ili čutka kako se već u kom kraju Srbije zove 15 komada za 8 evra", stoji u objavi na društvenoj mreži "X".

Brojni korisnici ove mreže komentarisali su da je neverovatno da se ovo prodaje, a bilo je i onih koji su ostavili duhovite komentare.

“Šta će im? Za potpalu?”, “Stoji li ova roba na polici gde je toalet papir?” Pa nije valjda da su ostali bez toalet papira?!”, “Čemu služe”, “Imam u selu šleper ovoga, nisam znao da sam milioner”, neki su od komentara.

01:29

HRANA KOJA JE LEK! Profesor pčelarstva otkrio sve benefite dovoljnog unosa meda: Veoma lako saznajte koja je VAŠA dnevna mera!

(Espreso/telegraf/Tamara Ilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.