NAJBOLJE IDEJE ZA JEFTINO, A GLAMIROZNO UKRAŠAVANJE: Lepšu novogodišnju dekoraciju nećete naći - komšije će ZINUTI
Jelka, Foto: Anna Galkovskaya / Panthermedia / Profimedia

prelepo!

NAJBOLJE IDEJE ZA JEFTINO, A GLAMIROZNO UKRAŠAVANJE: Lepšu novogodišnju dekoraciju nećete naći - komšije će ZINUTI

Kada želite da stvorite posebnu prazničnu atmosferu u svom domu, skloni ste ta trošite i više nego što morate

Objavljeno:

Ali, šta kada morate da vodite računa o budžetu? Ne brinite, postoje i divne jeftine novogodišnje dekoracije koje mogu da pretvore vašu kuću u oazu luksuza.

Neke od njih zahtevaju malo veštine, neke samo upornost, a tu su i one koje samo zahtevaju da odete do prve knjižare – izaberite svoju omiljenu ideju za novogodišnju dekoraciju.

Mašne od satenske trake

Ovaj novi trend ukrašavanja jelke nije samo pristupačan način da ažurira svoju božićnu dekoraciju bez kupovine bilo čega novog, već može izgledati i jako šik. Ako više volite hrabar šareni izgled, odlučite se za svilenkaste trake u bojama dragulja (roze, crveno, smaragdno zeleno), za više rustikalnu atmosferu upotrebite deblje trake od pamuka sa otiscima u džingam i prugama ili hes trakom.

Jelka
foto: Promo

Novogodišnji jastučići

Uopšte ne morate da ulažete preteran trud ili novac da biste uneli novogodišnju atmosferu u dom. Uz odgovarajući stolnjak i neizostavnu jelku, dovoljni su jastučići da unesu duh praznika. Oni su meki i izazivaju asocijacije na udobnost.

Svećnjaci - teglice

Iskoristite tegle za džem i dokupite nekoliko mirisnih sveća, šljokice, tračice i par privezaka – sve dostupno u kraft radnjama ili knjižarama. Jednostavno prekrijte dno tegle lepkom i bogato pospite šljokicama. Najbolje bi bilo da sipate šljokice u teglicu i promućkate je. Višak šljokica prospite. Ostavite da se osuši. Napunite pesmom i postavite sveću na mesto. Za dodatne detalje, napravite ukrase od zvezdica i crvene tračice.

Sto, Trpeza, Večera, Ručak, Božić, Nova godina
foto: Profimedia

Božićni zid

Napravite super-laki zidni ukras za hodnik. Niz veselih paketa i upakovanih poklončića okačeni na rustikalnu granulu ili stub lako se uklapaju u svaki enterijer. Odličan način da se iskoristi ostatak papira za poklone i trake. Samo obesite svoju granu ili stub na nekoliko čvrstih zidnih kuka.

BONUS VIDEO

01:00

PRAZNIČNA ČAROLIJA U RADNJAMA

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.