ŽENA POTOPILA KUTLAČU U OVO I ŠOKIRALA SE REZULTATOM: Kad vidite kakve su GADOSTI na njoj, uradićete isto (VIDEO)
Čišćenje kutlače, Foto: Printscreen/Tik-Tok/mama_mila_

obavezno probajte

ŽENA POTOPILA KUTLAČU U OVO I ŠOKIRALA SE REZULTATOM: Kad vidite kakve su GADOSTI na njoj, uradićete isto (VIDEO)

Leglo bakterija, ako ih ne operete adekvatno

Objavljeno:

Nakon gledanja ovog videa sve će vam biti jasno, a bolje ćete ih oprati nego mašina za sudove.

Poznato je da se brojne bakterije, masnoće i prljavština skupljaju i ostaju u drvenim kutlačama, ali je takođe činjenica da ih je veoma teško u potpunosti, dubinski oprati.

Šantel Mila iz Melburna u Australiji osmislila je odličan trik za čišćenje koji je podelila na svom TikTok profilu nakon što ju je inspirisao bivši sudija u emisiji "MasterChef" iz Australije Met Preston, piše The Sun. Šantel je u videu otkrila način za čišćenje drvene kutlače. Ona ju je umočila na deset minuta u kipuću vodu i ubrzo su se na površini pojavile nečistoće.

@mama_mila_ When was the last time you deep cleaned your wooden spoon? 🍳 Saw this tip from Matt Preston #hometips #kitchenhacks ♬ ARIUS x MATT STEFFANINA Losing My Milkshake - MATT STEFFANINA

Vrela voda pomogla je oslobađanju ulja koja su ostala zarobljena u kutlači. Taj rezultat će vas definitivno navesti da razmislite o dubinskom čišćenju vlastitih kutlača.

Šantelin video pregledan je preko 53.300 puta i skupio je preko 2.300 lajkova, a u komentarima su se nanizale brojne pohvale.

"Zar ih mašina za pranje posuđa ne bi bolje oprala?", pitao je jedan pratitelj, a Šantel mu je odgovorila: "Potapanje pomaže dubinskom čišćenju drveta, a mašina pere samo njenu spoljnu stranu."

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.