ZBOG OVOG TANJA BOŠKOVIĆ IMA ČELIČNO ZDRAVLJE U 70. GODINI: Nije imala nijednu TEŠKU BOLEST, jedno STROGO IZBEGAVA
Tanja Bošković, Foto: Print Screen Youtube/Govornica

paŽnja

ZBOG OVOG TANJA BOŠKOVIĆ IMA ČELIČNO ZDRAVLJE U 70. GODINI: Nije imala nijednu TEŠKU BOLEST, jedno STROGO IZBEGAVA

Glumica spada u ljude čeličnog zdravlja, i dalje trči, skače, juri, peva i luduje, voli da pliva i obavezno odlazi na more svake godine, a šaka hrane sasvim joj je dovoljna da održi svoj organizam u zdravom stanju, bez prejedanja

Objavljeno: 07:35h

Tanja Bošković važi za jednu od najuspešnijih glumica na ovim prostorima, a ovacije nakon njenih predstava znale su da traju i po pola sata.

Bila je i biće jedna od onih lepotica koje prkose godinama, a tragove života na svom licu, dostojanstveno nosi bez estetskih zahvata.

Glumica spada u ljude čeličnog zdravlja, i dalje trči, skače, juri, peva i luduje, voli da pliva i obavezno odlazi na more svake godine.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osim fizičkog zdravlja, Tanja Bošković izuzetno vodi računa i o svom duhovnom stanju koje održava pričešćem, molitvom i ispovešću.

Njena parola je “uvek se prostiri onoliko koliko možeš”. Bog joj je dao dar, dao joj je decu i na tome je izuzetno zahvalna.

Loše misli doživljava kao greh, pa ih samim tim i izbegava. Nahranjena ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nikada nije morala.

Osim toga, Tanja Bošković je lek za bilo koje ozdravljenje pronašla u moru. Glumica tvrdi da more leči svaku boljku, nezadovoljstvo, ljubavnu bol, pa i siromaštvo.

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/marieclaire.rs/Jelena Mladenović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.